Fire & light show

Termín: 5. 11. 17:00 - 20:00

Místo konání: Třebíč

 V sobotu 5. 11. 2022 vás zveme na Fire&Light Show, která se uskuteční na Sokolském stadionu od 17 hodin. Můžete se těšit na vystoupení skupiny RockFire Show z Řehořova se svojí ohnivou rockovou show neodolatelné kombinace ohně a rocku, která vám vezme dech. Show nechybí energická choreografie s prvky parkouru, párové...
Kontakt
Karlovo nám. 58/47,
674 01 Třebíč
49.212357, 15.877083Mapa
… choreografie s prvky parkouru, párové akrobacie a pyrotechnickými efekty. Dále pak vystoupení třebíčské skupiny Magnis - kombinace energie ohnivého živlu, silového pojetí žonglování, ladného tance a dynamické hudby v synchronizovaných choreografiích vytváří skutečný umělecký zážitek. A na závěr jedinečné vystoupení skupiny Lumox Fireshow z Velkého Meziříčí se svojí ohňovou show.

V průběhu programu zažijete něco opravdu speciálního v podání brněnské skupiny Ritmo Factory se dvěma vstupy světelné bubenické show. Světelné pásy přímo na bubnech, světelné tyče na scéně, společně se speciální choreografií, kostýmy a dalšími efekty. A to všechno s energickými tanečnicemi. Světelná bubenická show je jediná svého druhu na českém trhu. Vstup je zdarma.