Jezdecká školička DAGRI

Cílem školičky je naučit děti i dospělé s láskou pečovat o koně a naučit se s nimi spolupracovat tak, aby byli spokojení jezdci i koně.

V jezdecké školičce Dagri se můžete dozvědět, jak o koně správně pečovat. Naučíte se koně vyčistit, vodit, lonžovat, ošetřovat. Můžete si užít jízdu na jízdárně při individuálních lekcích.

Kontakt

Březské 73
59501 Velká Bíteš
region Žďár nad Sázavou
04129334
49.300499, 16.201199Mapa
Pro jezdce: Pro rekreační jezdce
Ustájení venku: Boxy Volná stáj
Ustájení uvnitř: Boxy
Výběh: Ano
Pastvina: Ano
Venkovní jízdárna: Ano
Krytá jízdárna: Ano
Kruhová ohrada: Ano
Skokový materiál: Ano
Sedlovna: Ano
Sprchování koní: Ano
Plavení koní: Ano
Přeprava koní: Ano
Možnost zapůjčení koní: Ano
Možnost pronájmu koní: Ano
Turistika s vozem: Ne
Výuka jízdy na koni: Ano
Vyjížďky s klientem: Ano

Lekce vedou zkušení kvalifikovaní instruktoři jezdectví. Ve školičce se věnují výuce sedu na lonži, vedení koně, drezurnímu ježdění od základů až k pokročilým cvikům. Pro ty, kteří mají rádi skoky, nabízí školička skokové lekce, kde se budete věnovat skokové gymnastice, skokům a vedení koně po parkuru.

Pro děti je výborné začínat voltiží. Při voltiži se cvičí cviky na zlepšení rovnováhy a děti si budují důvěru ke koni. Pro pokročilé jsou k dispozici i vyjížďky do okolní krajiny, která je opravdu nádherná. Procházky po okolí si však mohou užít i úplní začátečníci, kteří jsou doprovázeni ze země. Jízda na koni je vhodná pro všechny bez věkového omezení.

Lekce vede kvalifikovaná instruktorka jezdectví ČJF Ing. Pecková Hana. Vlastní výkonnost v drezuře stupně T a v parkuru stupně L**. Věnuje se také soutěžím všestrannosti. Výcviku jezdců se věnuje již 16 let.