Hospodářský dvůr Bohuslavice

Vydejte se do miniZoo a poznejte zblízka všechny její obyvatele. V Bohuslavicích si prohlédnete hospodářská i exotická zvířata a užijete si spoustu zábavy na venkovním hřišti spojeném s posilovnou. Dospělí se tu mohou projet na koni, děti na poníkovi.

Kontakt

Bohuslavice 10
58856 Telč
region Jihlava
49.149044, 15.576726Mapa

Parádní den v miniZoo

V bohuslavické miniZOO je spousta zajímavých zvířátek. Těšit se můžete na pávy, lamy, vzácné bílé oslíky, jeřába královského a různá hospodářská zvířata od čuníků po husy. O všechna zvířata je skvěle postaráno a všechna mají své jméno. Seznámíte se tak například se zakrslou kozičkou Jardou a s oslíkem Standou.

Po prohlídce zajděte na výbornou domácí kuchyni do restaurace přímo v areálu. Dospělí ochutnají pivo Bohuslavický osel a Bohuslavickou pálenku z místní palírny. Dětem udělá radost vynikající limonáda a menu s jídly pro mlsné jazýčky. Potěší také rozumná cena a hezký interiér ve venkovském stylu. 

Projeďte se na koni nebo poníkovi

Až si odpočinete po obědě, vyrazte za koníky a poníky. Pozor, pokud se chcete nejen dívat, ale rádi byste si i zajezdili, musíte se objednat předem. Vodění na poníkovi nebo na koni v jízdárně a po okolí si užijí děti a začátečníci. 

Než zamíříte domů, běžte se s dětmi vydovádět ještě na nové hřiště, které je určené pro všechny děti do 14 let. Skluzavky, houpačky, prolézačky, trampolína a malá lezecká stěna vaše rošťáky zabaví. Vy zase můžete vyzkoušet venkovní posilovnu, která je hned vedle.

TIP: Pro všechny návštěvníky, kteří se plánují zdržet, je připraveno stylové ubytování v ptačím domě, v chatce a ve srubu.

Foto: hospodarskydvur.cz

Nebyla nalezena žádna položka.