Lezecké centrum Jihlava

Hledáte akční zábavu pro děti školou povinné? Lezecké centrum Jihlava nadchne všechny malé i větší čipery od 8 let. Líbit se tu bude i puberťákům, které obvykle jen tak něco nezaujme. Na ploše 500 m2 je tu 40 jisticích linií a 120 cest různých obtížností. Nechybí ani boulder (stěna jen kousek nad zemí pro volné lezení bez lana). 

Kontakt

Trek team v.o.s
Strojírenská 4/7
58601 Jihlava 1
region Jihlava
29310610
49.411388, 15.560698Mapa
Volné pokoje
Období: léto, zima

Lezení pro začátečníky i pokročilé

V jihlavském lezeckém centru si skvěle zalezou začátečníci i pokročilí. Pokud jste nikdy v životě na stěně nebyli, využijte tzv. Seznamovací kurz, na kterém se pod vedením zkušeného instruktora během 90 minut dozvíte, co lezení obnáší. V ceně kurzu je zapůjčení veškerého leteckého vybavení. S sebou tak budete potřebovat pouze sportovní oblečení. Kurz je vhodný pro 1–4 osoby.

Pokud už jste na stěně v minulosti byli a potřebujete jen osvěžit paměť, zúčastněte se Základního kurzu a připomeňte si své lezecké dovednosti a bezpečnostní pravidla. Po absolvování tohoto kurzu (2×90 minut) budete umět bezpečně lézt i jistit další osoby. 

Můžete si také koupit hodinu lezení s vlastním instruktorem – třeba když vy jako rodič základy lezení máte, ale chtěli byste, aby děti s pravidly seznámil profík. Nebo když je vás lichý počet a potřebujete „jističe“ do party. Anebo když chcete jen vypilovat techniku…

Lezecká stěna jako zážitkový dárek

Nevíte, čím potěšit své blízké? Darujte vstup do Lezeckého centra Jihlava nebo některý z kurzů jako dárek. Třeba svým dětem nebo celé rodině a vyrazte společně za aktivní zábavou. 

Pokud přemýšlíte o účasti na některém z kurzů, zamluvte si jej spolu s instruktorem raději předem – na telefonu nebo e-mailu.

Víte, že…

Pokud máte doma sportovně založené a aktivní dítě mladší 8 let, určitě ho vezměte s sebou. V Jihlavském lezeckém centru není žádné věkové omezení. Lezou tu i 4leté děti.

Více informací a fotografií najdete na webových stránkách www.lezecke-centrum-jihlava.cz.

Foto: Lezecké centrum Jihlava

Otevírací doba:

pondělí – pátek: 16:00 – 21:00