Rekreační a sportovní areál Pilák

Hledáte místo, kde za hezkého počasí strávíte celý den a nebudete se ani na chvíli nudit? Zamiřte do areálu Pilák, kde si odpočinete pasivně i aktivně. Čeká tu na vás spousta různých sportovních aktivit, pláž ke slunění a oblíbené občerstvení s terasou.

Kontakt

49.590103, 15.931327Mapa
Období: léto

Jeden areál, sto možností

Rekreační areál u Pilské nádrže je oblíbeným cílem cyklistů, pěších, houbařů a rodin s dětmi. Najdete zde dráhu pro inline brusle, lanovou dráhu, pingpongové stoly, venkovní posilovnu, minigolf, hřiště na discgolf a víceúčelová travnatá hřiště. Děti se zabaví na krásném dětském hřišti s mnoha herními prvky nebo na lezeckém balančním mikádu.

Potěšíme také milovníky mokré zábavy. Voda v nádrži je vhodná ke koupání a během léta je její kvalita pravidelně sledovaná. Vypůjčit si můžete loďku, šlapadlo a paddleboard. Travnaté břehy nabízí dost místa ke slunění, hrám i pikniku.

Víte, že areálem prochází cyklostezka, která vede přes Žďár nad Sázavou až do Poličky? Pokud byste se chtěli projet, vypůjčte si tu kola, koloběžky a kolečkové brusle. Zcela zdarma je k zapůjčení handbike pro handicapované děti.

Vynikající zázemí

Zajít si na limonádu, pivo nebo teplý oběd můžete do občerstvení s velkou terasou s kapacitou 120 osob. Z ní dobře uvidíte na své hrající si děti. Provozovatel myslel také na parkoviště, stojany na kola, veřejné toalety a zástěny pro převlékání. Pilák je při hezkém počasí v provozu po celou sezonu od dubna do října. 

Foto: archiv Vysočina Tourism

Otevírací doba:

duben - září: denně 9:00 – 19:00

Nebyla nalezena žádna položka.