Mozkoherna Třebíč

Zábavný trénink mozku pro celou rodinu. Neurotechnologie, mozkohračky, chytré hry a moderní hlavolamy. Na vlastní hlavě zjistíte, že trénink mozku rozhodně není nuda. Jediná posilovna pro mozek v České republice se nachází v Třebíči. 

Kontakt

Eva Fruhwirtová
Leopolda Pokorného 24/28
67401 Třebíč 1
region Třebíč
49.217239, 15.878550Mapa
Volné pokoje
Období: léto, zima

Už jste někdy dali gól myšlenkou? Ve hře Mindball si to můžete vyzkoušet. Chcete vidět vaše soustředění? Na překážkové dráze Mindflex budete ovládat létající míček silou své koncentrace. Svými mozkovými vlnami budete ovládat nejrůznější aktivity. Tyto jedinečné hry budoucnosti si můžete sami vyzkoušet. Fungují na principu EEG biofeedback.

Mozkové závity provětráte s mozkohračkami. Mají různou úroveň obtížnosti, takže mozek s nimi může trénovat každý. Postřeh i motoriku si prověříte ve hře Pukec a také na moderních Blaze podech, kde si proměníte v lovce světla.

Programy pro rodiny, skupiny přátel i jednotlivce připravuje trenérka mozku. Vždy se přizpůsobí věku a schopnostem účastníků. Společně prožijete nezapomenutelné zážitky.

Nikde jinde si nevyzkoušíte tolik neurotechnologií a mozkohraček na jednom místě. Program je potřeba v mírném předstihu objednat. Mozkoherna se nachází přímo v židovské čtvrti poblíž památek UNESCO.

Foto: mindball.eu

Otevírací doba:

celý týden včetně víkendu

(program je potřeba objednat)