Ranč Telč

Ideální místo pro rodiny, které chtějí podniknout odpočinkovou a zároveň aktivní dovolenou. Na ranči si vyzkoušíte, jaké to je pečovat o hospodářská zvířata, a projedete se na koni, oslíkovi nebo poníkovi.

Kontakt

Salaš 491
58856 Telč
region Jihlava
49.193027, 15.436123Mapa
Volné pokoje

Oáza uprostřed přírody zvaná Ranč

Na Ranči Telč se bude líbit zejména hravým a zvídavým dětem. Najdete tu koně, poníky i andaluské osli. Zvířátka uvidíte zblízka, pohladíte si je a zjistíte, jak se o ně starat. 

Na koních, ponících a oslících se můžete také svézt. Během jízdy procvičíte svou motoriku, zacvičíte si a zároveň se dobře pobavíte. Můžete si vybrat buď vodění, nebo volnou projížďku po krásné krajině Vysočiny. V nabídce jsou stejně tak soukromé vyjížďky s průvodcem určeném těm, kteří na koni sice nesedí poprvé, ale chtějí mít vedle sebe pro jistotu někoho, kdo koně navede a případně poradí s jízdou.

Během pobytu stojí za to vyrazit na procházku do přírody kolem ranče. Roste zde téměř dva tisíce různých druhů rostlin, stromů a keřů. 

TIP: Chcete na ranči strávit více dní? Ubytujte se tu ve stylových apartmánech, chatkách nebo v bezbariérových pokojích. K dispozici je také restaurace, zaparkovat lze přímo na místě. 

Foto: ranctelc.cz