Outdoor resort Březová

Jeden z největších zážitkových parků v republice najdete na Vysočině nedaleko Rokytnice nad Rokytnou. Nabízí zázemí pro tábory, školní výlety i školy v přírodě a lyžařské kurzy. Bazén, rybník, boulderovací kameny, posezení, diskoplácek, a to nezmiňujeme vůbec žádné zážitkové aktivity.

Kontakt

Outdoor Resort Březová
67525 Rokytnice nad Rokytnou
region Třebíč
49.186058, 15.746980Mapa
Volné pokoje
Období: léto

Ještě v roce 2004 tam byly jen dvě fotbalové branky. Noví majitelé areál zrekonstruovali a vytvořili z něj navštěvované středisko pro všechny věkové kategorie. K dispozici jsou zážitky i atrakce pro malé i velké. Bydlet se tam dá v hlavní budově nebo ve stylových chatách.

I když děti nemají hlavní program, mohou se vyřádit na trampolíně, hřišti se skluzavkou, ve venkovním bazénu a další. V areálu stojí malebné až pohádkové budovy, vodopády, skalky a mostky. Ročně resort láká tisíce dětí na programy i adrenalinové atrakce: horolezecké stěny, paintball, airsoft, rafty, tým park, bezpočet lanových atrakcí, lukostřelba, zorbing a spousta dalších. Středisko nabízí širokou škálu programů pro školy, firmy, rodiny a pořádá i letní tábory.

Foto: http://www.brezova.istan.cz

Videogalerie