Dětský zábavní park Dvůr Střítež

Venkovní hřiště, živá zvířata, krytý zábavní park s labyrintem, tobogany, skluzavky, dětské horolezecké stěny i trampolíny. To všechno mohou děti vyzkoušet ve Dvoře Střítež u Třebíče.

Kontakt

Střítež 152
67401 Třebíč 1
region Třebíč
49.190910, 15.890142Mapa
Volné pokoje
Období: léto

2 km jižně od Třebíče se nachází dětský zábavní park Dvůr Střítež. Je to komplex, který nabízí kryté vytápěné dětské zábavní centrum, kde si mohou hrát, zasportovat i ověřit svoji šikovnost. Park je tvořen  kromě krytou vytápěnou halou se zábavním centrem plným atrakcí, venkovním dětským hřištěm a ohradami s koňmi a oslíkem a kamerunskými kozami.. V kryté hale jsou umístěny různé atrakce jako třeba zasíťovaný herní systém – labyrint, klouzačky, tobogany, skákací nafukovací hrad, aréna pro nejmenší děti, poznávací prostor – laboratoř, dráha se šlapacími autíčky, lezecká stěna nebo trampolíny. Pro malé i velké návštěvníky je připravený bar a občerstvení. Nad atrakcemi je balkón, kde je možné pořádat dětské akce, party a oslavy narozenin.

Venkovní část je vybavena multifunkčním dětským hřištěm se skluzavkou, toboganem, provazovým žebříkem a dřevěnou lezeckou stěnou. Dále je zde umístěna sestava se skluzavkou, lezeckou stěnou, šplhací tyčí a lanovou konstrukcí.

Foto: Dětský zábavní park Dvůr Střítež

Otevírací doba:

čtvrtek – neděle: 14:00 – 19:00

Videogalerie