Adrex Base Camp

Adrex Base Camp je unikátní testovací centrum a půjčovna materiálu v jednom. Nabízíme širokou škálu outdoorového vybavení, které u nás můžete nejen vyzkoušet, ale zároveň se zapojit i do jediného opravdu nezávislého a objektivního hodnocení. Půjčujeme lezecký materiál, ferratové sety, zakázkově postavená kola, vodácké vybavení, backcountry lyže a mnoho doplňků.

Kontakt

Vír 1
59266 Vír
region Žďár nad Sázavou
49.560299, 16.311802Mapa
Volné pokoje
Období: léto

Doporučíme horolezecké vybavení
Vybíráte cepíny, které vám nejvíce padnou? Nevíte jaké lezecké mačky pořídit? Nechcete se rozhodovat podle doporučení prodavačů a na základě marketingových „keců"? Využijte jedinečné nabídky Adrex Base Campu. Pořídili jsme kompletní škálu ledových zbraní, které jsou do ČR dováženy a distribuovány. Nejsme vázáni na žádného výrobce ani značku. Je jen na vás a na vašich pocitech, pro jaký výrobek se nakonec rozhodnete. Navíc testovat nebudete na kládách nebo umělých chytech. Cepíny i mačky vyzkoušíte přímo na ledu, kde jistě odhalíte všechna pro i proti.

Testování garážových značek
Bikery láká Base Camp na kola českých "garážových" značek, které vyrábějí rámy z oceli, titanu, duralu, karbonu i dřeva, a perfektní terén pro testování či jen vyjížďky. Jelikož se u „garážovek" jedná o zakázkovou výrobu, není mnoho příležitostí takovéto stroje potkat, natož se na nich pořádně projet. Kde jinde v jeden den osedláte titan, ocel či dřevěný bike z akátu? Rádi byste s kamarády vyzkoušeli gravel bike, ale 3 kusy pohromadě nabízí málo půjčoven? Přemýšlíte, zda pro Vás má smysl upgread na 1×12? Zkuste přímé srovnání s 1×11 či 2×11. Zajímavé testovací komponenty nabízíme též v sekci plášťů, pedálů, sedel, teleskopických sedlovek apod.

Vír jako ideální místo
Vír je pro tento záměr ideální lokalitou. Pro testovací jízdy jsme připravili různě náročné trasy, během zimy můžete navštívit jedinečnou ledovou stěnu, po celý rok využívat několik zajištěných via ferrat, okolní krajina je rájem pro horská kola a díky přehradní nádrži se může tato malá obec pochlubit i vlastním vodáckým kanálem. To je jen malý výčet aktivit, která zdejší region nabízí. To vše zasazené do nádherné a stále ještě panenské přírody Českomoravské vrchoviny.

Ani na další zajímavá místa to není z Víru daleko, a pokud budete chtít, můžeme vás na ně dovézt náš „Outdoor Shuttle". Na novoměstské skály je to cca 30 kilometrů, do Moravského krasu pak přibližně o 15 kilometrů více. Osmimístná dodávka s vlekem bude celoročně sloužit jak bikerům, tak i vodákům a horolezcům.