Biofarma DoRa – Ratibořice

 

Kozí biofarma v Ratibořicích na Třebíčsku je zaměřena na produkci a prodej kozích produktů. Udělejte si radost čerstvým kozím mlékem, sýrem nebo třeba jogurtem z kozí farmy. Potraviny v biokvalitě můžete nakoupit online nebo přímo na farmě.

Kontakt

Ratibořice 1
67551 Jaroměřice nad Rokytnou
region Třebíč
49.131565, 15.906073Mapa
Volné pokoje
Období: léto, zima

Regionální bioprodukty jsou označeny značkou DoRa a poznáte je podle modro-bílých pruhů, které produktům dodávají jedinečný vzhled. Biofarma nabízí pomazánkové kozí sýry, kozí jogurty, čerstvé kozí sýry klasické i s příchutěmi, kozí mléko, dále tvarohové dezerty a také syrovátkový nápoj. Biofarma je otevřena návštěvníkům i s nabídkou exkurze či ochutnávkou všech kozích produktů.

Zajímavosti:

  • Kozí mléko se po staletí považovalo za elixír krásy a mládí. I dnes se používá jako součást nejrůznějších léčebných mastí a kosmetických krémů.
  • Kozí mléko působí blahodárně při onemocněních trávicího traktu, stresu, migrénách, alergiích, revmatických bolestech a kožních alergiích.

Na kozí farmě DoRa najdete automat na produkty z kozího mléka, určitě ho vyzkoušejte! Farma je bezbariérová a vozíčkářům bez jakýchkoliv potíží přístupná.

Vybavení

  • Bezbariérový přístup