Mitrovsky Angus

 

Na farmě Mitrov vědí, jak hovězí maso správně zpracovat a v neposlední řadě jsou si vědomí, co do kvalitního masa patří. Ochutnejte vynikající BIO lahůdky z toho nejlepšího hovězího masa.

Kontakt

Mitrov 9
59253 Strážek
region Žďár nad Sázavou
49.439648, 16.217857Mapa
Volné pokoje
Období: léto, zima

Na farmě v Mitrově chovají býčky a jalovice plemene Aberdeen Angus se skvělými vlastnostmi, díky kterým nabízí velice chutné a kvalitní hovězí maso. V nabídce produktů z místní farmy najdete také hovězí klobásy, hovězí jerky, sušené hovězí maso, paštiky, polévky, hovězí guláš a mnoho dalších bio produktů. V produktech se značkou Mitrovsky Angus nenajdete žádnou chemii.

Na farmě můžete zajímavě strávit svůj volný čas – vyzkoušejte třeba Kurz přípravy steaků, během kterého vám bude umožněna prohlídka celé farmy s výkladem. Večer se tu můžete ubytovat v kempu Mitrov. K Mitrovu patří také farmářská prodejna a restaurace. Více informací najdete na webu mitrovsky.cz.

Poslechněte si krátkou reportáž Českého rozhlasu Vysočina o přípravě sušeného hovězího masa z Mitrovského dvora, které bylo zvoleno za nejlepší biopotravinu za rok 2020: