Bořetínský statek

Statek jako z pohádky nabízí klid, pohodu a stylové ubytování pro rodiny s dětmi i skupiny přátel či kolegů. Najdete ho v Bořetíně nedaleko Jindřichova Hradce. Vybírat lze mezi pokoji s koupelnou a prostornými apartmány. Děti se zabaví v herně, rodičům se bude líbit bar s víny a čepovaným pivem nebo grilovačky.

Kontakt

Matyáš Habanec
Bořetín 4
39470 Kamenice nad Lipou
region Pelhřimov
87311895
49.310612, 14.947769Mapa
Volné pokoje
Období: léto

Stylové ubytování a spousta aktivit v okolí

Venkovskému ubytování v pečlivě zrekonstruovaném areálu bývalého zemědělského statku nechybí nic, co je třeba ke skvělé české dovolené na Vysočině. Interiér i dvůr jsou jako ze škatulky. Pohodovou atmosféru, kterou dokresluje příjemné osvětlení, si užijete třeba během večerních grilovaček. Na zahradě je také ohniště na opékání špekáčků.

Bořetínský statek má celkem šest dvou až třílůžkových pokojů a tři prostorné apartmány. Hosté mohou kdykoli použít velkou společnou kuchyni v přízemí. Ráno můžete začít svůj den výbornou snídaní ve formě švédského stolu. Kromě toho máte také možnost dát si večeři v rámci polopenze. 

Víte, že…

Okolí Bořetína protíná řada turistických tras vhodných pro rodiny s dětmi i zkušené cyklisty (na statku je úschovna kol). Vesnička je také skvělým výchozím bodem pro výlety na nedaleké kulturní památky a turistické atrakce. Navštivte například Zámek Červená Lhota, Chýnovskou jeskyni nebo města Telč, Pelhřimov a Jindřichův Hradec.

Pokud budete chtít, lze strávit letní dny koupáním v nedalekém rybníku nebo vyrazit na statek přímo v Bořetíně, kde mají koně. Líbit se vám bude také houbaření nebo rybaření v okolí. Díky skvělému vyžití je Bořetín ideálním místem pro rodinnou dovolenou.

Více informací najdete na webových stránkách www.boretinskystatek.cz.