Statek Blatiny

Užijte si pobyt v luxusním ubytování, kde vás rozmazlí komfortním pokojem, privátním wellness a snídaní z lokálních produktů. Kromě hotelu je pro hosty připravena také stylová restaurace a jezdecká akademie pro začátečníky i pokročilé. Statek Blatiny je zkrátka synonymum pro nadstandardní péči a pohádkovou dovolenou na Vysočině.

Kontakt

Blatiny 16
59203 Sněžné
region Žďár nad Sázavou
49.654915, 16.099173Mapa
Volné pokoje
Období: léto, zima

Krásné apartmány a odpočinek ve wellness

Vybíráte si pro svou dovolenou místa, kde nabízí profesionální a nadstandardní služby? V tom případě vás nadchne statek Blatiny, který představuje zajímavé spojení luxusu a venkova. Ubytovat se tu můžete v jednom ze tří pokojů: 

  • Komfort s mezonetem (42 m2) nabízí ubytování pro až čtyři hosty. Jednu manželskou postel najdete ve spodní části, druhou pak v otevřeném mezonetu. Součástí je také koupelna se sprchovým koutem.

  • Apartmán Izabela (72 m2) s otevřeným mezonetem pojme až čtyři hosty (druhá manželská postel se nachází v otevřeném mezonetu). V koupelně na vás čeká sprchový kout a samostatně stojící vana. Z okna budete mít krásný výhled na Blatiny.  

  • Apartmán s mezonetem (84 m2) nabízí vše, co apartmán Izabela, k tomu navíc ještě posezení v podobě obývací části s gaučem a křesílky.

Při pobytu na dvě a více nocí můžete ve vybraných časech zdarma navštívit wellness s finskou saunou nebo parní aromou. Wellness si lze objednat i v jiném čase a využít ho privátně.

Ve Světnici u Paňmámy vaří pro gurmány

Restaurace s názvem Světnice u Paňmámy uspokojí i ty nejnáročnější chuťové buňky. Jak jinak než poctivou českou kuchyní. K tomu přidejte ještě přátelský servis a stylové prostředí a hned vám bude jasné, čím si restaurace zasloužila ocenění průvodců FOODOLOGY a zápis v Gastromapě Lukáše Hejlíka.  

Pokud chcete na statek Blatiny vyrazit jen za gastronomií, nezapomeňte si rezervovat místo předem.

Restaurace je vhodná také k pořádání soukromých akcí, rodinných obědů nebo pro zastavení se jen tak na oběd během túry. Na webových stránkách najdete aktuální otevírací dobu.

Jezdecká akademie

Projeďte se na koni v jízdárně nebo v klidné krajině Blatin a okolí. Ať už jste začátečník, nebo pokročilý jezdec, na statku Blatiny si užijete krásné chvíle v sedle pod dohledem zkušených instruktorů. Pozor, jízdu je třeba zarezervovat.  

Víte, že…

Na statku v minulosti odpočívali i zpěvák Richard Krajčo, herec Miroslav Donutil nebo módní návrhářka Beáta Rajská. 

Více informací najdete na webových stránkách www.statek-blatiny.cz.

Vybavení

  • Bezbariérový přístup