Outdoor Březová

U Třebíče stojí zábavní park, který dětem vezme dech. Jde o největší zážitkový park v ČR a garantujeme vám, že výlet sem nadchne všechny děti. Lezecká středověká věž, pirátská lanová stezka s tobogánem a další atrakce nemají konkurenci široko daleko.

Kontakt

Outdoor Resort Březová
67525 Rokytnice nad Rokytnou
region Třebíč
49.184357, 15.772866Mapa
Období: léto

Splněný sen každého dítěte

Až se podíváte na fotky a seznam atrakcí, budete jako rodiče zírat a tajně si přát, abyste byli v kůži svých dětí :). Prolézačky, středověké lezecké stěny, lanové parky, obří trampolína, dětský hrad, 4patrové bludiště, pirátská vesnice, laserové bludiště, bazénky, zbojnický hrad, věž Karlštejn a její děsivé komnaty, dřevěná tvrz. Vše laděné do stylu středověkého městečka. 

Do Outdooru Březová se budete rádi vracet za nekonečnou zábavou a skvěle stráveným časem. Zůstat tu můžete celý den – otevřeno je vždy od 10 do 17 hodin.

Nezapomeňte na rezervaci

Dospělé potěší prozákaznický přístup. Majitelé zábavního parku razí myšlenku, že vstup na jednotlivé atrakce by se neměl platit zvlášť a že návštěvníků by mělo být vždy jen tolik, aby si návštěvu všichni užili. Zkrátka žádné fronty, žádné davy, žádný stres. 

U pokladny zaplatíte vstup a můžete vyrazit na všechny atrakce. Svou návštěvu v resortu je nutné registrovat předem online (bez závazků –⁠⁠⁠ platí se až při vstupu –⁠⁠⁠ pozor, nelze platit kartou). Zvlášť se platí pouze dvě atrakce, a to z důvodu omezené kapacity a náročné obsluhy: jízda na koni a volný pád do 15m prázdnoty (Free fall).

TIP: Kolem atrakcí jsou stromy a trávník. Pokud chcete mít ještě větší pohodičku, vezměte si s sebou piknikovou deku nebo karimatku.

Foto: brezova.istan.cz

Videogalerie

Nebyla nalezena žádna položka.