Rekreační střediska DRAK

Hledáte-li aktivní výlety, při kterých se děti pořádně unaví, vyberte jako svůj cíl některé z Rekreačních středisek DRAK.

Kontakt

Křižanov 320
59451 Křižanov
region Žďár nad Sázavou
49.373085, 16.102900Mapa
Poznámka:

RS nabízejí i možnost uspořádání výchovně-vzdělávacího setkání s pejskem, kde se žáci naučí, jak se chovat ke zvířatům, a dále také šermířské představení. Představení trvá cca 1 hodinu a děti jsou aktivně zapojeny.

Ve spolupráci s Centrem Outdoorových programů střediska nabízí cílené programy pro základní a střední školy: mladý záchranách, adrenalinový a sportovní program, multikulturní a mediální výchova.

Tři střediska, tři různé druhy výletů:

Střediska zajišťují pro školní výlety také stravování a ubytování. V případě zájmu pomůžou zorganizovat i autobusový zájezd dle Vašeho výběru (zprostředkují dopravu a rezervaci vstupenek). Ubytování při školním výletě je v chatách a stravování formou polopenze nebo plné penze (lze připravit i obědový balíček či špekáčky na večerní táborák). Střediska jsou dobře přístupná vlakovou či autobusovou dopravou.

Uvnitř areálů jsou louky a sportovní plochy, které lze využít ke společným hrám a sportovním aktivitám. Okolí středisek poskytuje mnoho možností pro pěší i cyklistické výlety. Dále lze zdarma zapůjčit sportovní potřeby i loďky (kromě RS Nesměř). Ve všech našich střediscích je možnost koupání v rybníku nebo v řece, k dispozici jsou také ohniště.

Možnost uspořádání 3denního školního výletu s autobusovým zájezdem – více informací o výletě.

Foto: www.rekreacnistrediska.cz

Vybavení

  • Možnost stravování