PENZION SLUNÍČKO

Penzion Sluníčko se nachází na okraji obce Řásná (7 km severozápadně od Telče) v malebné části Českomoravské vysočiny, nedaleko jejího nejvyššího vrcholu Javořice (837 m n. m.).

Kontakt

Ing. Jana Bouchnerová
Řásná 2
58856 Telč
region Jihlava
45638004
49.220024, 15.394303Mapa
Provoz: celoroční
Počet pokojů: 10
Počet lůžek: 35
Cena za noc/os. od: 540 Kč
Cena za noc/os. do: 650 Kč
Parkování - poznámka: v areálu

Poskytujeme ubytování v zrekonstruované zemědělské usedlosti (rekonstrukce r. 2000), jejíž součástí je uzavřený dvůr s možností klidného venkovního posezení, grilování a sportovního vyžití – stolní tenis, badminton , míčové hry. K dispozici máme 10 pokojů , každý s vlastním sociálním zařízením. Na vyžádání zašleme rozmístění pokojů s počty lůžek. 

Ke společnému vybavení penzionu patří 2 kuchyně, hala s posezením, stylová společenská místnost s kamenným krbem. Pro nejmenší lze zapůjčit dětskou cestovní postýlku, dětskou židličku a vaničku na koupání. Parkování aut je uvnitř areálu, kde jsou rovněž i prostory pro úschovu kol. 

V těsné blízkosti penzionu je restaurace, ve které je možnost celodenního stravování. Ke sportovnímu vyžití jsou v blízkosti připravena tenisová hřiště, golfové hřiště, nohejbalová a volejbalová hřiště. Okolí je protkáno sítí atraktivním turistických a cyklistických značených cest. Nedaleko je Velkopařezitý a Malopařezitý rybník, oba jsou vhodné ke koupání celé léto a rybník Plodový, který je využíván pro rekreační rybolov. V zimě se využívají udržované lyžařské okruhy. 

Pro ubytované nabízíme ochutnávku moravských vín ve stylovém vinném sklípku, který je součástí penzionu Sluníčko.

Foto: http://www.penzion-slunicko.cz/CZE/LOOK.asp

Vybavení

  • Ubytování vhodné pro rodiny s dětmi
  • Internet
  • Sociální zařízení na pokoji
  • Parkování
  • Domácí zvířata
  • Úschovna zavazadel/kol