Zámecký hotel Vilémov

Zámek Vilémov je unikátní historická památka, pozdně barokní zámek, který se nachází v městysi Vilémov, v nejsevernější části Kraje Vysočina, na dohled Železných hor. Je ideálním místem pro vás, kdo hledáte soukromí a individuální přístup k plnění vašich přání.

Kontakt

Vilémov Business Operation s. r. o.
Klášter 1
58283 Vilémov u Golčova Jeníkova
region Havlíčkův Brod
25994565
49.809418, 15.528874Mapa
Provoz: sezónní
Počet pokojů: 21
Počet lůžek: 58
Cena za noc/os. od: 550 Kč
Cena za noc/os. do: 2400 Kč
Parkování - poznámka: ZDARMA

Pokoje na zámku jsou velmi prostorné, vybavené zčásti historickým mobiliářem. Každý pokoj má vlastní toaletní zázemí a prostor k posezení, relaxaci či pracovním aktivitám s využitím otevřeného WiFi připojení.

​V 1. patře ZÁMKU jsou dva třílůžkové pokoje, v 2. patře jeden VIP pokoj s třemi lůžky, dále svatební pokoj, pokoj se společenským prostorem a kuchyňkou – oba pokoje třílůžkové, menší dvoulůžkový trámový pokoj a jedno apartmá s dvěma propojenými pokoji (3 lůžka a 2 lůžka) a společnou koupelnou. Kapacita 7 pokojů na zámku je 22 lůžek.

​Na nádvoří zámeckého areálu je pět pokojů v pavilonu bývalých prostor pro kočáry a koně nazvaném KOČÁROVNY. Pokoje mají skromnější vybavení než pokoje na zámku, toaletní zázemí je samozřejmostí. Kapacita 5 pokojů v kočárovnách je 15 lůžek.

​V zámecké zahradě jsou dvě budovy - MILLESIMO VILA u tenisového kurtu byla jedinou budovou, kterou v minulosti šlechtická rodina využívala pro ubytování svých hostů. Dnes jsou v budově 4 pokoje. V přízemí je prostorná hala s krbem a kuchyňkou s plným vybavením. Pokoje v přízemí – 3lůžkový a 2lůžkový - mají společné toaletní zázemí přístupné z haly. Dva pokoje v 1. patře – jeden dvoulůžkový, jeden třílůžkový – mají své vlastní koupelny.Kapacita 4 pokojů ve vile je 11 lůžek.

​ZAHRADNÍ PAVILON leží v zámecké zahradě asi 100m od budovy zámku. Pavilon byl přebudován z původní přízemní budovy, kde za života šlechtické rodiny žil zahradník. Dnes je zde pět pokojů po třech lůžkách s vlastními koupelnami. Pokoje jsou slunné, jeden pokoj má balkon s výhledem na zámeckou zahradu a oboru s daňčí zvěří. Kapacita 5 pokojů v zahradním pavilonu je 15 lůžek.

​Foto: www.vilemovcastle.cz/ubytovani

Vybavení

  • Platba kartou
  • Internet
  • Možnost stravování
  • Parkování
  • Konferenční prostory
  • Půjčovna sportovního vybavení
  • Sportoviště