CHALUPA NA STRŽI

Chata je dřevěná, v roce 2021 proběhla kompletní rekonstrukce jádra. Vytápění krbovými kamny na dřevo - palivo je zajištěno a je v ceně. V chatě je rozvod teplé a studené vody, voda je zajišťována z vlastní vrtané studny, je pitná (rozbory vody neděláme pravidelně, proto doporučujeme vodu převařit nebo si přinést v PET lahvích).

Kontakt

Ing.Beatrix Sádecká
Polnička ev. č.252
59102 Žďár nad Sázavou 2
region Žďár nad Sázavou
75722062
49.611828, 15.952694Mapa
Provoz: na objednání
Počet pokojů: 2
Počet lůžek: 5

Ohřev vody je zajišťován moderním a úsporným bojlerem o objemu 80 l. Vodovodní potrubí je v kritických místech osazeno topnými kabely, které zabraňují promrznutí při lehčích mrazech, což umožňuje prodloužený provoz vodovodu.

V přízemí se nachází obývací pokoj s kuchyňským koutem - z obývacího pokoje je možno francouzskými dveřmi vyjít na novou krytou terasu a zahradu. Dále je v přízemí zděná koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a elektrickým sušákem ručníků. Nachází se zde i samostatné nové moderní WC s geberitem a komora. Do chaty se vchází přes zádveří, kde je možno uložit zavazadla.

Obývací pokoj je vybaven rozkládací sedačkou, křeslem, stolkem, LED televizí se set top boxem, DVD přehrávačem, rádiem s CD přehrávačem a krbovými kamny. V jídelním koutu je rohová lavice a jídelní stůl. Kuchyňka je vybavena kuchyňskou linkou s elektrickým sporákem a elektrickou troubou, rychlovarnou konvicí, kavovarem a potřebným nádobím, kapslovým kávovarem Dolce Gusto (kapsle nejsou k dispozici, můžete si donést podle chuti, kávovar je vhodný pro všechny druhy káv i ledové). Lednice s mrazícím boxem a mikrovlná trouba jsou umístěny v komoře.

V nadzemním podlaží se nachází dvě ložnice a dveře na balkón, který nabízí pěkné posezení s výhledem na rybník. V chatě je 7 pevných, pohodlných lůžek. Lůžkoviny jsou zajištěny. Schody do patra jsou dřevěné, trochu strmější se zábradlím, zajištění v patře brankou a poklopem.

Vnější příslušenství sestává z přilehlé kůlny a kryté, osvětlené terasy. K dispozici je zahradní nábytek, gril na dřevěné uhlí, přenosné ohniště. Okna jsou dvojitá, francouzské dveře a okno v ložnici jsou vybaveni síťkou proti hmyzu.

Vybavení

  • Parkování
  • Půjčovna sportovního vybavení