Chaloupka u Bílého potoka - Kuklík

Chaloupka U Bílého potoka se nachází v obci Kuklík v místní části Chobot nedaleko Nového Města na Moravě. Je na tichém a klidném místě přímo u lesa a u protékajícího Bílého potoka. V těsné blízkosti se nachází ekofarma se spoustou zvířátek. Chaloupka je ideálním místem na rekreaci pro rodiny s dětmi.

Kontakt

Vendula Raková
Kuklík 36
59203 Sněžné
region Žďár nad Sázavou
49.614731, 16.121256Mapa
Poznámka: ČJ/AJ
Provoz: celoroční
Počet pokojů: 3
Počet lůžek: 6
Parkování - poznámka: ano - zdarma

V chaloupce jsou k dispozici 2 ložnice o celkové kapacitě 6 lůžek, obývací pokoj s krbovými kamny, satelitní TV a wifi, vybavená kuchyň s mikrovlnou troubou a lednicí, koupelna se sprchou. K dispozici je také zahrada se zahradním sezením, ohništěm a trampolínou.

Z oken uvidíte na naše ovečky, koně, kozy. Ideální dovolená pro rodinu s dětmi, seniory, milovníky přírody a zvířat. Okolní les je rájem pro sběr hub a borůvek. Pro děti je možnost se zapojit do dění na statku (péče o koně, pejsky, kočky, kozy, morčátka, králíčky). Děti i dospělé je možné povozit na našich koních nebo třeba v traktoru. Okolní krajina v létě vybízí k nádherným výletům po okolí jak pěší turistikou tak i na kole. V zimě můžete na běžkách přímo u chaloupky nastoupit do bílé stopy, v blízkém okolí je také několik lyžařských vleků a sjezdovek.

Těšíme se na Vás.

V chaloupce je přísný zákaz kouření.

Pes po předchozí domluvě za cenu 150,- Kč/den.

Vybavení

  • Ubytování vhodné pro rodiny s dětmi
  • Internet
  • Parkování
  • Domácí zvířata
  • Úschovna zavazadel/kol