Maringotka Žofie u Lipnice

Maringotka Žofie je nový přírůstek do rodiny a je umístěna nedaleko svého staršího bratra Alfonse. Nabízí útulný minimální prostor k obývání bez zbytečných příkras. Okolí je totiž pastva pro oko a balzám na duši. A to jak v zimních tak letních měsících!

Kontakt

49.613022, 15.413560Mapa
Poznámka:

- Check-in od 15:00
- Check-out do 10:00
- Příjezd i odjezd lze domluvit individuálně na základě předchozí domluvy
- Na pozemku se nachází druhá Maringotka Alfons, která je v dostatečné vzdálenosti pro zachování soukromí. Možnost pronájmu obou maringotek za příznivější ceny - v případě zájmu napište požadavek do zprávy.
- V zimních měsících je v maringotce funkční pouze studená voda (prosinec - únor)

Provoz: na objednání

 Do obytného prostoru se vchází skrze koupelnu, ve které se nachází umyvadlo se sprchou a toaleta. Mezi koupelnou a spací částí je malá šatna s úložným prostorem a kamínka na dřevo. Naproti se nachází praktický kuchyňský kout s umývacím dřezem a lednicí. Na kuchyň navazuje polstrovaná lavice s jídelním stolem a následně velká manželská postel. Z obou míst lze pozorovat velkým oknem okolní krajinu, srnky a jinou zvěř. Lavici lze rozložit a používat ji jako standardní třetí lůžko na spaní. Před maringotkou je venkovní posezení kolem ohniště s možností grilování.

Vybavení

  • Ubytování vhodné pro rodiny s dětmi
  • Sociální zařízení na pokoji
  • Parkování