Lanový park Křemešník

Prověřte svou zdatnost, obratnost a odvahu. Lanový park Křemešník je přizpůsobený dospělým návštěvníkům i dětem všeho věku. Pod dohledem zkušených instruktorů tu můžete zdolat jeden ze tří okruhů – blízko země, nebo vysoko v korunách stromů.

Kontakt

Křemešník 4
39404 Nový Rychnov
region Pelhřimov
49.402920, 15.325097Mapa
Období: léto

Lanová dráha od 3 do 6 let

Překážky v rámci Dětského okruhu jsou jen kousek nad zemí a přizpůsobené věku, takže se parádně vyřádí i nejmenší rošťáci. Na prvním místě je (kromě dobrodružství a legrace) bezpečí. Instruktoři děti vybaví celotělovými úvazky a helmičkami. Leze se až po proškolení dětí a rodičů – ti by měli dětem při lezení pomáhat a dohlížet na ně.

Junior park od 7 let (a 120 cm)

Pro Junior okruh platí to samé, co pro Dětský. Součástí vybavení starších dětí je také kladka, takže se malí lezci posouvají i po lanovkách. Na okruhu, který je mimochodem jen pár desítek centimetrů nad zemí, je celkem 6 překážek a 2 lanovky

Dávka adrenalinu pro všechny nad 15 let

Výlet za lany do Křemešníku potěší i dospělé a teenagery. Pro ně je připravený dlouhý okruh čítající 15 překážek, z toho 7 lanovek. Lanový park Křemešník patří k těm nejvyšším (polovina trasy je ve výšce 10 metrů), takže si domů odnesete opravdu silný zážitek.

TIP: Posilněte se a vydechněte si v místním hotelu, který nabízí občerstvení v restauraci a zábavu v podobě dětského hřiště se spoustou prolézaček a jiných atrakcí. V těsné blízkosti najdete také rozhlednu Pípalka.

Foto: archiv Vysočina Tourism, Vladimír Kunc a Lanové centrum Křemešník

Otevírací doba:

květen – červen: sobota a neděle: 11:00 – 17:00
červenec – srpen: denně: 11:00 – 18:00

Nebyla nalezena žádna položka.