Bistrot de Papa

Poznejte chutě Francie a odpočiňte si na venkově. V Bistrot de Papa se čas na chvíli zastaví a vy zapomenete na povinnosti i shon všedního dne. Prvotřídní oběd či večeři vám vykouzlí bývalý michelinský kuchař. Kromě toho se tu můžete ubytovat v soukromí podkrovního pokoje a začít svůj den skvělou francouzskou snídaní.

Kontakt

Horní Dubenky č. 25
58852 Horní Dubenky
region Jihlava
Volné pokoje
Období: léto

Ochutnejte vynikající francouzskou kuchyni

Bistrot de Papa v Horních Dubenkách na první pohled působí jako nenápadná venkovská restaurace. Nenechte se však mýlit. Jedná se o skvost mezi českými restauracemi. Jídlo vám tu připraví kuchař (zároveň také majitel) Rémi Delacroix, který v minulosti vařil ve dvou michelinských restauracích

Skvělé jídlo doplňuje přátelská a rodinná atmosféra. Jak by také ne, když je restaurace ryze rodinným podnikem.

Pokud si chcete pochutnat na místních dobrotách, doporučujeme si místo zarezervovat. Jídelní lístek na internetu sice nenajdete, buďte si ale jistí, že si pokaždé vyberete a skvěle pochutnáte. Mezi klasiku tu patří cibulačka, šneci po provensálsku nebo lahodný dezert crème brûlée. Určitě vás potěší i příznivé ceny. 

V létě si sem můžete udělat procházku, spojit návštěvu restaurace třeba s výletem do Telče nebo si sem zajet na kole. Při hezkém počasí je příjemné si posedět na zahrádce nebo v lehátku u rybníka. 

Krásné ubytování pod jednou střechou

Tento rodinný podnik má v zásobě ještě jedno překvapení. Stylové venkovské ubytování v soukromí podkroví. Určitě si zamilujete pohodlnou postel i volně stojící vanu, která je součástí pokoje. Po probuzení pak začnete den skvělou francouzskou snídaní. 

Věděli jste, že…

Jméno pro restauraci vymyslela tehdy tříletá dcerka kuchaře a zároveň majitele. Když se jí ptali, jaké by vybrala jméno pro bistro, odpověděla „de Papa“ – tedy tatínkovo bistro. 

Více informací a fotografií najdete na webových stránkách bistrotdepapa.cz.

Foto: bistrotdepapa.cz