Pivovarská rozhledna Bernard

Na Vysočině, v Humpolci, najdete originální rozhlednu. Je pěkně obtočená kolem funkčního komína Rodinného pivovaru Bernard.

Kontakt

Rodinný pivovar Bernard a.s.
Jihlavská 1820
39601 Humpolec
region Pelhřimov
26031809
49.539673, 15.359973Mapa
Volné pokoje
Období: léto, zima

Výšlap na vyhlídku není náročný a schodiště obepíná pletivo, takže se budete cítit bezpečně. Z ochozu ve výšce 33 metrů si prohlédnete pivovar, humpolecké Horní náměstí s kostelem sv. Mikuláše i celé město a jeho okolí – uvidíte třeba nedalekou zříceninu hradu Orlík, známý hrad Lipnici, či turisty a sportovci vyhledávaný vrch Melechov. A také mnoho míst neuvidíte! Zato se z informačního „límce“ kolem vyhlídky dozvíte, kterým směrem se vydat do důležitých města a obcí, z nichž některá možná neexistují, ale existovat by mohla…

Kromě dnů, kdy je nepříznivé počasí, je rozhledna otevřena celoročně. Ovšem pozor! S ohledem na soukromí sousedů pivovaru je rozhledna o sobotách odpoledne a také o nedělích a o státních svátcích nepřístupná!

Za výšlap 189 schodů na vyhlídku pro vás pivovar dárek – vstupenka pro dospělé je zároveň poukázkou na malé pivo zdarma v Pivnici Na Štokách, kterou najdete hned vedle rozhledny v objektu Návštěvnického centra Bernard. Na zdraví.

Otevírací doba:

Otevírací doba: 

duben-listopad:

Po-Pá: 9:00 – 17:00

So: 9:00 – 13:00

Ne: ZAVŘENO

Otevírací doba je upravena s ohledem na soukromí sousedů.