Forest Resort

Chcete svou dovolenou prožít v komfortu, luxusu a nadosah přírody? Naprosto dechberoucí zážitek si odvezete z hotelu Forest Resort. Tento unikátní čtyřhvězdičkový hotel v srdci nádherné přírody Českomoravské vrchoviny vás nadchne stylovým ubytováním a skvělou gastronomií.

Kontakt

Vír 207
59266 Vír
region Žďár nad Sázavou
49.557526, 16.312046Mapa
Volné pokoje
Období: léto, zima

Perla ukrytá v lesích

Forest Resort svým hostům nabízí hned několik možností ubytování, takže určitě do puntíku splní i vaše očekávání. Ať už si vyberete jakkoli, můžete si být jisti útulným interiérem s moderním vybavením, které je promyšlené do všech detailů. 

  • Dřevostavby spojují styl horských chat s luxusem hotelů. Díky zeleným střechám stavby zajímavě splývají s okolní krajinou. Nachází se jen pár kroků od zázemí hotelu. Zároveň vám však zajistí absolutní soukromí.

  • Prvorepubliková VILA s jedno a dvoulůžkovými pokoji vám poskytne komfort. A kouzelný výhled na údolí řeky Svratky, díky kterému si bude připadat jako na horách. Díky kompletní rekonstrukci je i zde vše nové a moderní.

  • Apartmány s motivy nejvyšších hor naší planety

Venku nechybí velká letní zahrada s romantickým posezením a úžasným výhledem. Organizovat se tu dají různé společenské akce a eventy. Své kouzlo má – nádherně osvětlená – také po setmění.

Špičková gastronomie ve vile

Restauraci najdete v přízemí prvorepublikové vily. Ochutnáte tu pokrmy nevšedních chutí z čerstvých regionálních surovin. Menu je vždy přizpůsobeno ročnímu období. Během chladných dnů tu můžete vyzkoušet grilované speciality připravené na velkém interiérovém ohništi. Kromě vynikající obsluhy a designového interiéru se můžete těšit také na nejlepší čepovanou Plzeň na Vysočině, lahodná moravská vína nebo kolekci Champagne. 

Víte, že…

Lobby bar Forest Resortu je ideálním místem pro organizaci firemních akcí, školení a dalších událostí. Má kapacitu až 35 osob.

Více informací a fotografií najdete na webových stránkách www.forestresort.cz.

Foto: Chris Borg