Líšeňský Dvůr

Výjimečný hotel v nově zrekonstruované historické budově statku a tři moderní chaty. Právě takové ubytování najdete v srdci chráněné krajinné oblasti Žďárských vrchů. Líšeňský Dvůr padne do oka rodinám s dětmi, milovníkům wellness i gurmánům. Skvělý je také pro pořádání svateb, různých oslav a firemních akcí.

Kontakt

Líšenský Dvůr s.r.o.
Líšná 23
59203 Sněžné
region Žďár nad Sázavou
49.639904, 16.138372Mapa
Volné pokoje
Období: léto, zima

Stylové venkovské ubytování

Stylové ubytování v Líšeňském Dvoře vám nabídne maximální pohodlí. 

Pokoje nebo apartmány v zrekonstruovaném historickém objektu budou vyhovovat hostům, kteří dávají přednost ubytování hotelového typu. Samozřejmostí je vlastní koupelna pro každý pokoj. V některých apartmánech atmosféru dokreslují kachlová kamna, krb nebo volně stojící vana v ložnici. 

Luxusní chaty se budou líbit všem, kteří mají raději ubytování v soukromí. Hosté mohou samozřejmě využívat všechny služby a zázemí hotelu. Kromě toho lze relaxovat ve venkovním koupacím sudu s horkou vodou. Okouzlující je výhled na okolní lesy z obýváku nebo terasy.

Wellness odplaví stres

Málokterý hotel na Vysočině má tak skvělé wellness zázemí jako Líšeňský Dvůr. Na hosty tu čeká finská sauna s ochlazovacím bazénkem, infrasauna, parní bylinková sauna, vířivka a cedrový parní sud. Zajít si můžete na masáž (pozor, je nutné ji objednat předem) nebo si odpočinout ve vyhřívané relaxační místnosti s komfortními lehátky a vodní masážní postelí.

Dopřejte si kulinářský zážitek 

Skvělý dojem z celého pobytu podtrhne vynikající jídlo. V restauraci vám chuťové buňky pohladí čerstvé suroviny od lokálních farmářů zpracované moderními technologiemi podle receptů našich babiček. Alespoň jednou tu určitě ochutnejte polední nebo večerní menu. Na výběr máte také ze snídaně, polopenze nebo plné penze. 

Luxusní česká dovolená pro rodiny s dětmi

V Líšeňském Dvoře se budou dobře cítit i rodiny s dětmi. Pro nejmenší návštěvníky je tu prostorný dvůr na hraní. Nechybí ani hrací koutek s kobercem a hračkami, hry a možnost promítání. Větší děti a dospělí ocení hernu se stolním tenisem, fotbálkem, šipkami a kulečníkovým stolem.

Víte, že…

Kořeny objektu sahají nejméně do 16. století. Hotel si v minulosti oblíbili Jan Werich a Jiří Trnka, který zde měl letní ateliér. 

Více informací najdete na webových stránkách www.lisensky-dvur.cz

Vybavení

  • Bezbariérový přístup