Farma Tasov

Uprostřed krásné přírody stojí Farma Tasov, jejíž majitelé se věnují chovu hospodářských zvířat a výrobě farmářských produktů. Jistě vás potěší, že o zvířata je tu skvěle postaráno. Lze se tu také ubytovat a zažít atmosféru farmy na vlastní kůži – ve stylových venkovských pokojích hotelového typu, nebo v glampingovém luxusním stanu.

Kontakt

Farma Tasov s.r.o.
Tasov 9
67579 Tasov
region Žďár nad Sázavou
10901671
49.291798, 16.092533Mapa
Volné pokoje

Poznejte, jak to chodí na farmě

Na farmě si vše prohlédnete a vyzkoušíte. Sami zjistíte, jak vypadá práce chovatele hospodářských zvířat, pekaře, kováře, knihaře, dřevorubce nebo hospodáře. Zkusíte si i řídit traktor.

Těšit se můžete také na grilování, táboráky a různé akce (především v létě).

Skvělou volbou je zakoupení pobytového balíčku, který obsahuje všechny zmíněné aktivity promyšleně poskládané do jednotlivých dnů. 

Dobroty s láskou vyrobené přímo na farmě

Uprostřed krásné přírody vyrábí rodinná farma Tasov farmářské produkty tradičními postupy a v souladu s přírodou. Zakoupit si tu můžete chutné čerstvé i zrající sýry, domácí paštiku, maso. Vše v BIO kvalitě bez přidaných chemických přísad.

Pokud si tu zakoupíte některý z výrobků, budete vědět, že pochází ze zvířat, o která je pečováno s láskou a s ohledem na všechny jejich potřeby.

Zajděte do restaurace pro skvělý gurmánský zážitek

Výborné lokální produkty tu ochutnáte také ve farmářské restauraci. Čerstvé a chutné pokrmy přinesou kulinářský zážitek i těm největším gurmánům. Kromě toho vás potěší také krásný interiér zařízený ve venkovském stylu.

Díky degustačnímu menu i skvělému stálému menu se tato restaurace dostala například do Gastromapy Lukáše Hejlíka. 

Objednat si tu můžete také catering na rodinnou oslavu, svatbu nebo třeba firemní akci. V prostorách farmy lze všechny tyto akce také uspořádat. 

Víte, že…

Výrobu sýrů si můžete vyzkoušet i sami. Na farmě vás na požádání rádi provedou celým postupem. Svůj sýr si pak odvezete domů.

Více informací a fotografií najdete na webových stránkách www.farmatasov.cz.

Foto: facebook.com/Farma-Tasov, Vysočina tourism

Vybavení

  • Bezbariérový přístup