Panství Waldsteinovo Zátiší

Exkluzivní soukromí ve stylovém ubytování, relaxace v klidu a pohodlí a zajímavá zábava pro děti i dospělé. Ve Waldsteinově Zátiší prožijete krásnou venkovskou dovolenou v přírodě. Kromě toho tu můžete uspořádat také nejrůznější rodinné oslavy a jiné akce.

Kontakt

Waldsteinovo Zátiší s.r.o.
Svatoslav 40
67507 Čechtín
region Třebíč
49.331425, 15.823730Mapa
Volné pokoje
Období: léto, zima

Stylové venkovské i zámecké prostředí

Panství Waldsteinovo Zátiší je historickým šlechtickým majetkem rodu Waldstein – Wartenberg, který na Třebíčsku působí od roku 1613. Areál poskytuje dostatek prostoru pro všechny, kteří hledají pohodu a klid na samotě bez davů lidí a chtějí relaxovat. Načerpejte i vy energii z přírody a krásného prostředí a nenechte se ničím rušit.

Ubytovat se tu můžete: 

  • ve dvou či třílůžkových pokojích zařízených v historickém stylu, 

  • v rodinném apartmá venkovského stylu nebo apartmánu s ložnicí,

  • ve stanech s podsadou. 

Uvnitř penzionu si díky dobře vybavené herně přijdou na své malí i velcí. 

V ceně ubytování je snídaně. Přiobjednat si lze oběd i večeři. Penzion nabízí také výhodné pobytové balíčky.

Vyzkoušejte si rybaření, střelbu nebo lov

Zkusit si tu můžete nejrůznější střelecké sporty jako brokovou střelbu, střelbu z praku a lukostřelbu.

Bavit vás bude rybaření na soukromém rybníku s ostrůvkem, cyklistika nebo turistika (možnost zapůjčení trekových holí a kol pro dospělé). Nebo vyrazte za poměrně neobvyklou zábavou – lovem zvěře. 

Venku v parku najdete workoutové hřiště, ohniště a zázemí pro grilování. Kromě toho tu na vás čeká také vskutku netradiční zábava v podobě jízdy na traktoru, bagrování nebo sázení stromků. Romantické duše si zamilují projížďky na loďkách

Víte, že…

Panství Waldsteinovo Zátiší je vyhledávaným místem pro pořádání svateb i jiných rodinných nebo pracovních akcí. Svou akci můžete realizovat v Loveckém sále přímo v Zámečku, nebo ve stylové Kočárovně, která pojme až 120 osob. Díky velkému soukromému pozemku v okolí vily budete mít naprosté soukromí.

Více informací a fotografií najdete na webových stránkách www.waldsteinovozatisi.cz