Relaxační centrum Žďár

Užijte si odpoledne v novém krytém koupališti ve Žďáru. Na své si tu přijdou všichni členové rodiny. Malí rošťáci se vydovádí v dětském bazénu a na tobogánu, rodiče si zaplavou v 25 m dlouhém plaveckém bazénu nebo si odpočinou ve wellness.

Kontakt

SPORTIS, příspěvková organizace, Horní 1679/22, Žďár nad Sázavou 1, 591 01 Žďár nad Sázavou
Švermova 1132/4
59101 Žďár nad Sázavou 1
region Žďár nad Sázavou
65759800
49.562618, 15.943368Mapa
Volné pokoje
Období: léto

Tobogán, whirlpool a malá stěna na lezení

Ve žďárském bazénu vás čeká doslova záplava vodních aktivit. Děti určitě nejvíc zaujme zábavný bazén se sítí, lezeckou stěnou, houpacím bazénem a proudovým kanálem. Odtrhnout je nebudete moct zejména z hlavní atrakce, kterou je krytý 100 m dlouhý tobogán. Nejmenší potěší dětské brouzdaliště s vodním hřibem.

Dospělí si budou lebedit na masážních lavicích, masážních lehátkách nebo ve whirlpool bazénku s bublinkami. U zábavného bazénu jsou připravena lehátka, takže dohlížení na děti si zpříjemníte odpočinkem. V areálu si lze zakoupit občerstvení.

Wellness zregeneruje tělo i mysl

Nejen rodiče mohou upustit páru a odpočinout si ve wellness části Relaxačního centra. K dispozici jsou dvě suché sauny, parní aroma sauna, Kneippova lázeň a solná jeskyně, která má opravdu stylový interiér. Dopřát si můžete také masáž. 

V letních měsících je otevřený dětský venkovní bazének s vodním hřibem a malou skluzavkou. Kolem je louka, kde si rozložíte deku a užijete si hezké počasí.

Foto: Relaxační centrum Žďár nad Sázavou