Lanový park Outdoor Domanín

Máte rádi sporty všeho druhu a nevadí vám ani pohyb ve výšce? Udělejte si výlet do Lanového parku v Domaníně. Patří k těm delším a technicky obtížnějším. Těšit se můžete nejen na lezecké okruhy, ale také na další zajímavé aktivity.

Kontakt

Outdoor Domanín
Domanín 106
59301 Bystřice nad Pernštejnem
region Žďár nad Sázavou
03016749
49.546108, 16.227615Mapa
Volné pokoje
Období: léto

Lezení pro začátečníky i pokročilé

Lanový park najdete 3,5 km severně od Bystřice nad Pernštejnem. Pro děti je tu připravený nízký lezecký okruh s 8 překážkami, který je umístěný jen pár desítek centimetrů nad zemí. Dospělí odvážlivci mohou překonat 33 překážek na vysokém okruhu. Většina návštěvníků tyto lanové překážky – v porovnání s jinými lezeckými centry – hodnotí jako ty náročnější. Zdolat je trvá přibližně hodinu. 

Vyzkoušejte slackline a skákací boty

Kromě lezení na vás v outdoorovém centru čeká mnoho dalších netradičních sportovních aktivit. Třeba slackline, aquazorbing, lukostřelba, paintball, airsoft, skákací boty, paddleboardy a bungee running. Pokud byste chtěli mít outdoorové centrum nebo lanový park jen pro sebe (například pro více rodin nebo větší dětskou skupinu), vytvoří vám majitelé po dohodě program na míru.

TIP: Vstup do Outdoor parku Domanín lze věnovat jako dárek. Na webových stránkách jsou k zakoupení dětské, dospělácké a rodinné vouchery. 

Foto: Facebook Lanový park Domanín

Otevírací doba:

Červenec - Srpen (na objednání 10 - 13h) 13 - 18h
zaří - červen (na objednání 10 - 18h)