Dětský zábavní park Dvůr Střítež

Venkovní hřiště, živá zvířátka, krytý zábavní park s labyrintem, ale i tobogány, skluzavky, dětské horolezecké stěny a trampolíny. To všechno čeká na děti ve Dvoře Střítež u Třebíče.

Kontakt

Střítež 152
67401 Třebíč 1
region Třebíč
49.190910, 15.890142Mapa
Volné pokoje
Období: léto

Zábava uvnitř i venku

Dětský park Dvůr Střítež se nachází 2 km jižně od Třebíče. Jde o kryté vytápěné dětské zábavní centrum plné atrakcí, kde si děti mohou pohrát, zadovádět, zasportovat a ověřit svoji šikovnost. 

V kryté hale jsou umístěny různé atrakce. Největší z nich je zasíťovaný herní labyrint s prolézačkami, tobogány a skluzavkami. Děti milují také skákací nafukovací hrad, dráhu se šlapacími autíčky, lezeckou stěnu nebo trampolíny. Součástí je herní aréna pro nejmenší. Pro malé i velké návštěvníky je připravený bar a občerstvení. Nad atrakcemi je balkón, kde je možné pořádat dětské akce, party a oslavy narozenin.

V areálu nechybí ani venkovní hřiště s tobogánem, skluzavkou, provazovým žebříkem, dřevěnou lezeckou stěnou a dalšími prvky. Kromě toho se venku můžete setkat se zvířátky. Bydlí tu oslice Klárinka, poníci Bára a Mates a několik kamerunských koziček. 

Foto: Dětský zábavní park Dvůr Střítež

Otevírací doba:

čtvrtek – neděle: 14:00 – 19:00

Videogalerie