Aquapark Vodní ráj

Ať je léto, nebo zima, v jihlavském aquaparku Vodní ráj si užijete spoustu zábavy i zasloužený odpočinek. Děti jistě nadchne tobogán a divoká řeka, dospělí si vychutnají relax ve wellness. V letních měsících má otevřeno také venkovní koupaliště.

Kontakt

Turistické informační centrum Jihlava
Věžní 1
58601 Jihlava 1
region Jihlava
Volné pokoje

Vodní atrakce a wellness

V kryté části aquaparku, která je otevřena po celý rok, vás čeká velký plavecký bazén a několik menších bazénů s nejrůznějšími atrakcemi. Mezi nejoblíbenější patří divoká řeka a tobogán dlouhý 108 m. Dospělí ocení masážní trysky, skupinovou vířivku nebo perličková lůžka. Nechybí ani sauna, kneippův chodník a parní lázeň. Pro malé plaváčky je k dispozici brouzdaliště.

V relaxační zóně najdete místo pro odpočinek, občerstvení, curling na koberci a pro nejmenší dětský koutek.

V letním období je v provozu venkovní část areálu s bazény, tobogánem a skluzavkami. Okolo bazénů vás potěší hezký, prostorný trávník, na kterém si rozložíte deku – na sluníčku nebo ve stínu stromů. V areálu jsou i dvě venkovní víceúčelová hřiště. Zahrát si na nich můžete tenis, nohejbal, volejbal nebo beach volejbal. Také venku můžete navštívit bufety nabízející teplé i studené občerstvení.

Foto: Brána Jihlavy