Za zábavou s dětmi #DoJihlavy

Na tomto jednodenním rodinném výletu do Jihlavy zažijete spoustu zábavy. Čeká vás totiž návštěva Rodinného parku Robinson, sportovně-relaxačního centra Český mlýn a aquaparku Vodní ráj.

Kontakt

Turistické informační centrum Jihlava
Věžní 1
58601 Jihlava 1
region Jihlava
Volné pokoje
Délka trasy: 3 km
Časová náročnost: 0,45 h

Sportovně-zábavný den

Jihlava, to není jen historické centrum. Na své si tu přijdou i rodiny s dětmi, které hledají hlavně legraci spojenou se sportovními aktivitami. Několik právě takových míst najdete na obou březích řeky Jihlavy v těsné blízkosti Kauflandu.

Váš den plný zábavy začne ve velkém stylu. Rodinný park Robinson je největším zábavním parkem v celém kraji Vysočina. Skluzavky, trampolíny, lanové prolézačky a další dechberoucí atrakce nadchnou zejména mladší děti do 10 let. Až se dostatečně vyřádíte, doporučujeme se posilnit v kavárně Café Budík nebo v místní restauraci. Dobrotu k zakousnutí si z pestrého menu vyberou všichni členové rodiny.

Vaše další kroky vás zavedou ven na čerstvý vzduch. Sportovně-relaxační centrum Český mlýn nabízí spoustu možností. Menší děti ocení nespočet prolézaček, starší pak třeba workoutové hřiště. Doporučujeme vzít si s sebou inline brusle, skateboard či kola a naplno tak využít možnosti celého centra vč. cyklostezek, pumptrackové dráhy a pro odvážnější i skateparku. 

Na závěr pobytu jistě přijde vhod osvěžení v aquaparku Vodní ráj. Největšími lákadly jsou 108 metrů dlouhý tobogán, divoká řeka nebo různé masážní trysky.

Tip: Pokud jedete autem, můžete si vybrat, kde zaparkujete. Prostorná parkoviště jsou totiž u všech zastávek výletu.

Foto: Brána Jihlavy