Kozí spolek v Třebíči

VÝUKOVÉ PROGRAMY PRO TŘÍDY Z MŠ A ZŠ

Pojďte s námi za kozami!
Přijďte s dětmi k nám a seznamte se s životem na malé farmě. Čekat na Vás bude několik ochočených koz, slepice i kočka. Dozvíte se, kde se bere mléko a jak z něj vznikne sýr nebo máslo? Proč má kozel bradku? A proč se říká mlsná jako koza? Děti si mohou kozy pohladit, vyzkouší si práci na farmě i dojení koz. Od března můžete sledovat narozená kůzlata při jejich hrátkách. A že je koza opravdu chytré zvíře Vám ukáže vycvičený kozel Albert. Výukový program, který je pro mnohé děti velkým zážitkem.

Kontakt

Veronika Hlávková
Poušov
67401 Třebíč 1
region Třebíč
49.212376, 15.856924Mapa

CENA: 90 Kč/dítě, délka 2 hodiny, maximální počet dětí ve skupině 25

Vhodné pro předškolní děti v MŠ a první stupně ZŠ. Program probíhá venku v areálu Kozího spolku v Třebíči Poušově, nutná vhodná obuv a oblečení dle počasí. Po domluvě možné zajistit i školní výlety.

Přijedeme za Vámi! Program se může odehrávat i u Vás na zahradě. Na cesty s námi jezdí 2-3 vycvičené kozy. Přijedeme k Vám do školy, školní družiny, nebo třeba na tábor.

Pes přítel člověka
Snad každé dítě někdy zatouží mít psího kamaráda. Jak by se k němu měly děti chovat, aby se pes stal doopravdy jejich přítelem a nedocházelo mezi nimi ke zbytečným konfliktům? O tom si budeme nejenom povídat, ale vše si i ukážeme s doprovodem vycvičeného psa. Program si klade za cíl zvýšit povědomí dětí o správném chování ke psům tak, aby nedocházelo k zbytečným útokům psů na děti.

Do programu se zapojuje velká kníračka jménem Gaya. Gaya je přátelská fena veselé povahy, její kontaktní a milá povaha se hodí při práci s dětmi. Má za sebou speciální výcvik. S dětmi pracuje již několik let.

CENA: 80 Kč/dítě, délka programu 2 hodiny. Maximální počet dětí ve skupině 25.

Program vhodný pro první stupeň ZŠ a předškolní děti v MŠ. Odehrávat se může u Vás ve třídě i na zahradě.

DÉLKA PROGRAMŮ I JEJICH OBSAH SE MŮŽE INDIVIDUÁLNĚ PŘIZPŮSOBIT VAŠIM POŽADAVKŮM
OBJEDNÁVKY PROGRAMŮ na telefonním čísle 736 487 460 VERONIKA HLÁVKOVÁ, nebo na emailu kozispolektrebic@gmail.com
v případě, že se bude program odehrávat u Vás, bude účtováno cestovné 6Kč/km. (Po Třebíči zdarma)