Kavárna Na Statku

Přijďte posedět do naší restaurace Kavárna na statku, restaurace Vás hned při vstupu oslní svým pestrým jídelníčkem a pohodovou atmosférou. V letních měsících Vám nabízíme možnost využít naše venkovní posezení.

Kontakt

U Staré školy 201/1
58812 Dobronín
region Jihlava
49.481556, 15.644839Mapa
Provoz: celoroční
Počet míst u stolů - uvnitř: 25

Nechejte se překvapit nabídkou znamenitých jídel. Na výběr máte i nesčetné množství osvěžujících nápojů. Domácí koláče a božské dezerty si u nás můžete vychutnat i k odpolední kávě jako dezert. Díky bezplatné wifi můžete sdílet své zážitky s celým světem. Vaše děti se v našem koutku mohou těšit na chvíle plné skvělé zábavy.
pro naše hosty jsou vyhrazena parkovací místa hned před restaurací. Zaručíme bezbariérový přístup. Rezervujte si u nás stůl a užijte si dobré jídlo se sklenkou kvalitního vína v naší útulné restauraci. Napište nám kavarnanastatku@seznam.cz nebo nám zavolejte 737772751. Jídlo u nás připravené si můžete předem objednat a my Vám je zabalíme s sebou. Máte zájem o cateringové služby? Rádi Vám vyhovíme. Kontaktujte nás. Nabízíme prostory pro soukromé či firemní akce. Kontaktujte nás v případě zájmu. Hledáte překrásné místo pro svou svatbu? K dispozici jsou Vám luxusní prostory a zajištění celého cateringu podle Vašich představ. Kontaktujte nás a domluvte si osobní schůzku. V neděli, pondělí a úterý máme zavřeno. Ostatní dny jsme tu pro Vás.

Vybavení

  • Bezbariérový přístup
  • Internet
  • Parkování
  • Domácí zvířata
  • Venkovní zahrádka

Otevírací doba:

ST, ČT 15:00 - 20:00
PÁ, SO 15:00 - 23:00