Resort Svatá Kateřina

Hledáte ideální místo pro víkend s kamarádkou nebo romantický pobyt pro dva? Přejete si věnovat se jen sami sobě a dostat se do kondice? Nebo chcete svým zaměstnancům dopřát mindfulness teambuilding s relaxací? Resort Svatá Kateřina je skvělou volbou. Moderní vybavení a propracované služby vás přesvědčí.

Kontakt

ŠÉM, a.s.
Svatá Kateřina 327
39464 Počátky
region Pelhřimov
49.270638, 15.275609Mapa
Volné pokoje
Období: léto, zima

Vkusné a komfortní ubytování na úrovni

V pokojích hotelového typu se můžete těšit na pohodlné a velké postele a vlastní koupelnu s WC, sprchovým koutem/vanou a fénem. Na pokoji nechybí ani župany a pantofle určené do wellness. Z některých pokojů budete mít krásný výhled na les a blízký pramen Svaté Kateřiny.

V glampingové lesní chatě (pronájem na 2 a více nocí) najdete stylový indický nábytek, venkovní terasu a soukromé ohniště. Využít můžete veškeré zázemí resortu a všechny nabízené služby.

Za zmínku rozhodně stojí restaurace v resortu. Vynikající pokrmy z lokálních a domácích surovin doplní další střípek do mozaiky vašich zážitků.

Wellness služby v překrásném prostředí

Wellness v resortu vás nadchne. Nabízí tu spoustu různých možností, jak si odpočinout. Vaše tělo i mysl tu najdou nový impuls. Vyzkoušejte třeba: 

  • ajurvédské procedury, které pomohou obnovit vnitřní harmonii,

  • pada abhyanga – olejové ajurvédské terapie,

  • cannabis therapy masáž s blahodárnými účinky konopného oleje,

  • masáže a koupele pro jednotlivce i pro páry,

  • peelingy, zeštíhlující terapie bahnem z mrtvého moře a jiné beauty procedury,

  • venkovní jacuzzi.

Projížďka na koních, kolo, golf a další aktivity

Malebná příroda v okolí resortu vás bude lákat k různým aktivitám. Zacvičte si venkovní pilates nebo jógu, zahrajte si golf, projeďte se na kole, vykoupejte se v jezírku nebo zatopeném lomu, zaplavte si v krytém bazénu, zahrajte si tenis, odpočiňte si na slunečné terase, meditujte v kruhu druidů, ochutnejte vodu z místního pramene. 

Nebo zažijte vyjížďku na koni přes lesy a louky. Projet na koni se mohou začátečníci i pokročilí jezdci. Pro bezpečnost koní je tu nastaven váhový limit 90 kilogramů.

Resort je vyhlášený také různými cvičebními programy. Vyzkoušejte kurzy jógy, pilates a kardio aktivity.

Více informací najdete na webových stránkách www.katerinaresort.cz.

Vybavení

  • Bezbariérový přístup