Léto plné zábavy? Tak honem #DoJihlavy!

Statutární město_Jihlava_Jakub_Koumar_127Na Masarykově náměstí to žije! Čeká na vás pohodlné posezení a atrakce pro všechny věkové kategorie. Zahoďte starosti a přijďte si užít relaxační atmosféru u ping pongu, kuželek nebo pétanque. Nezapomeňte ochutnat něco dobrého v oblíbené jihlavské Maringotce a nechte děti vyřádit se v mlžné bráně. Letošní léto v Jihlavě slibuje spoustu zábavy a kultury! Ať už jste fanoušek hudby, divadla, sportu, nebo jen rádi trávíte čas venku, Jihlava má pro každého něco. 

 

V Jihlavě se nic neděje? Není pravda!
  • Promenádní koncerty: Každý čtvrtek v červnu až srpnu si na Masarykově náměstí vychutnáte dechové orchestry.
  • Farmářské trhy: Od června do září v Parku Gustava Mahlera ochutnáte dobroty od lokálních výrobců.
  • Koncerty: Nechte se unášet rytmy každý pátek večer na Masarykově náměstí. Ať už máte rádi jazz, funk, nebo rock, tu atmosféru prostě musíte zažít.
  • Pohádkové neděle: Červenec a srpen plný dětské zábavy na Parkánu.
  • Filmové noci pod hvězdami: Užijte si filmové hity jako Duna: Část druhá, Barbie či Wonka pod hvězdami na největším plátně ve střední Evropě a s nabitým ozvučením.
  • Mahler Jihlava – Hudba tisíců: Grandiózní hudební festival od června do září.
  • Vysočina fest, Firefighter Combat Challenge, Divadlo na Staré plovárně, Boží food fest a mnoho dalšího!

Nevíte si rady? Chcete si zapůjčit hry nebo si jen tak posedět? Stavte se do letní informační kostky na Masarykově náměstí. Jste vřele vítáni.

Za kulturou, sportem a zábavou do Jihlavy! Nezáleží, jestli jste místní nebo turista, Jihlava v létě ožívá a těší se na vaši návštěvu. Pro více informací o všech událostech a aktivitách navštivte webovou stránku www.dojihlavy.cz.

Přijďte a užijte si léto plné nezapomenutelných zážitků #DoJihlavy!