Co Vám může nabídnout sjedovka v létě? Sportovní a outdoorové aktivity pro žáky všeho věku.

Kontakt

Vysoká 6
58001 Havlíčkův Brod 1
region Havlíčkův Brod
49.561329, 15.631851Mapa

Hledáte-li místo pro jednodenní výlet, zastavte se v AP Vysoká a vydejte se na výšlap. Na vrcholu kopce bude pro děti připravený program od agentury Sportík Fox.

Program je možné jakkoli přispůsobit věku dětí a požadavkům školy. Může se jednat o sportovní aktivity, zážitkové stezky apod. Vysoká je také ideálním místem pro cyklovýlety s možností využití trailů nebo vystavění jednoduchých cyklopřekážek na vrcholu.

AP Vysoká zajisťuje zázemí a občerstvení pro děti. K dispozici jsou vnitřní prostory, které se dají využít při nepřízni počasí a k jakékoli tvůrčí činnosti. Zajistit lze grilování, zážitkové vaření na ohni anebo jen opékání buřtů, stavit se tedy můžete klidně i na oběd.

Další variantou pro starší děti je vícedenní pobyt na vrcholu vysoké ve vlastních stanech. K dispozici je sociální zařízení, sprchy a klubovna, kterou mohou děti využívat. Odtud je potom možno vyrážet na peší či cyklo výlety. I na takový pobyt lze zařídit program.

Do AP Vysoká se dostanete snadlo vlakem (stanice Mírovka a Šlapanov). Blízko to mají zejména školy z Havlíčkova Brodu a Jihlavy.

Ceny se odvíjí od požadavků školy. Přespání ve vlastním stanu na noc je za 180 Kč za stan a 90 Kč za osobu. Využití klubovny na den 500 Kč. Všem zájemncům bude zpracována individuální cenová nabídka dle požadavků a přání.

Vybavení

  • Možnost stravování