Hospodářský dvůr Bohuslavice

Ubytování pro školky a školy v přírodě s volnočasovými aktivitami na míru. Na své si přijdou i milovníci zvířat díky rodinné farmě přímo v prostorech dvora. Nechybí ani jezdecké centrum a dětské hřiště.

Kontakt

Bohuslavice 10
58856 Telč
region Jihlava
49.149044, 15.576726Mapa

Pro potřeby výuky jsou k dispozici vnitřní prostory s konferenčním sálem pro 40 osob. Sál je vybaven počítačem, tabulí, projektorem, plátnem, samostatným WC a vybavenou kuchyňkou. Větší skupiny mohou využít Ptačího domu.

Pro poznávání zvířat můžete navštívit rodinnou farmu, která chová drůbež, koně, kozy, lamy, jelena kavkazského, osly, ovce, pávy, exotické ptactvo a další drobné zvířectvo. Nepůjdete ovšem daleko, farma se nachází přímo v areálu.

Ve volném čase se žáci mohou vyřádit na motokárách, ale i na koních nebo při projížďkách kočárem. Tyto a další volnočasové aktivity lze připravit přímo na míru. K dispozici je i dětské hřiště nebo jezdecké centrum.

Ubytovací kapacita dvora je 40 lůžek. Stravování je možné na místě. Pokud vás nabídka hospodářského dvora Bohuslavice zaujala, napište s velkým časovým předstihem, rezervace je totiž nutná i půl roku předem. Objednávejte e-mailem na adrese: info@hospodarskydvur.cz.

Vybavení

  • Možnost stravování