Rekreační střediska DRAK

Dlouholetá tradice s pořádáním škol v přírodě a celoroční pobyty. Rekreační střediska Drak nabízí ubytování ve vybavených areálech, plnou penzi a vzdělávací program pro žáky základních a středních škol.

Kontakt

Křižanov 320
59451 Křižanov
region Žďár nad Sázavou
49.373085, 16.102900Mapa

Ve spolupráci s Centrem outdoorových programů nabízí střediska cílené programy pro základní a střední školy. Vybírat můžete z následujících programů: mladý záchranář, adrenalinový a sportovní program, multikulturní a mediální výchova.

Rekreační střediska zároveň nabízejí možnost uspořádání výchovně-vzdělávacího setkání s pejskem, kde se žáci naučí, jak se chovat ke zvířatům. K dispozici je také šermířské představení, během kterého se žáci aktivně zapojí. Představení trvá cca 1 hodinu.

Vyberte si školu v přírodě podle ročního období

Zimní škola v přírodě (RS Křižanov):

Budova hotelového typu, větší klubovna a prostorná jídelna, která může sloužit i jako učebna. Rozlehlý areál a lanové centrum pod dohledem zkušeného instruktora. Zimní školu v přírodě lze doplnit lyžařským kurzem ve Ski areálu Fajtův kopec ve Velkém Meziříčí, nebo individuálním intervenčním programem zaměřeným na rozvoj skupiny.

Jarní škola v přírodě (RS Nesměř):

Ubytování ve dvou zděných budovách, dvě plně vybavené třídy spolu s dalšími klubovnami a prostorou jídelnou. RS Nesměř leží uprostřed zalesněného údolí řeky Oslavy, volný čas proto můžete trávit hraním si v lese nebo pěším výletem do okolí. Svůj pobyt můžete také doplnit jednodenním autobusovým zájezdem dle vašeho výběru.

Foto: www.rekreacnistrediska.cz

 

Vybavení

  • Možnost stravování