Chalupa pod Zubštejnem

Naše chalupa se nachází ve východní části kraje Vysočina, nedaleko města Bystřice nad Pernštejnem, na úpatí kopce se zříceninou hradu Zubštejn. Prostě v Pivonicích. Jak říká náš děda. Pivo – nic.

Kontakt

49.530300, 16.321228Mapa
Provoz: celoroční
Počet pokojů: 2
Počet lůžek: 8
Cena za noc/os. od: 1150 Kč
Cena za noc/os. do: 7650 Kč
Parkování - poznámka: ano

A skutečně. V této malé vesničce nenajdete ani obchod, ani hospodu. Silnice tu končí a dál vedou jen lesní cesty po úpatí kopce, na jehož vrcholu je zřícenina hradu Zubštejn a dole pod ním zase obec Vír s přehradou, která zásobuje město Brno pitnou vodou. Prostě tady u nás dávají lišky dobrou noc.

Proto je naše chalupa vhodná zejména pro milovníky klidu a pohody, čemuž napomáhá i stavební uspořádání chalupy, kdy hlavní vstup a terasa jsou kryté od silnice a poskytují i ochranu před častými severními či severozápadními větry.

Nabízíme ubytování v bezbariérovém apartmánu Azul, který se nachází v 1 podlaží chalupy a dále v apartmánu Atíco v podkroví.

Apartmán Azul je dispozičně řešen jako 2+kk, přičemž kuchyně s jídelnou je propojena s obývacím pokojem. Apartmán se sestává z předsíně, ložnice, kuchyně s jídelnou, obývacího pokoje a koupelny s toaletou. Kromě předsíně a koupelny, kde je na podlaze dlažba, jsou všude položené plovoucí podlahy. Okna jsou převážně umístěna na jihozápadní straně s výhledem do zahrady či domy, pole a lesy pod silnicí. Apartmán je určen standardně pro 2 dospělé osoby + jsou k dispozici 2 lůžka pro děti jako přistýlky. V ložnici se nachází manželská postel a v obývacím pokoji pak rozkládací sedací souprava.

Apartmán Atíco je dispozičně řešen jako jako 2+kk. Jedná se ale spíše o atypický otevřený prostor ve stylu ateliéru, kde je kuchyně propojena s obývacím prostorem a ložnicí. Dále je zde chodba se schodištěm a se vstupem do koupelny a do zadního samostatného pokoje. Celý prostor je velmi dobře prosvětlený. Interiér je laděn do dřeva. Můžete se těšit na krásné výhledy ze střešních oken. Apartmán je určen standardně pro 6 dospělých osob, přičemž se zde nachází velká postel pro 4 až 6 osob (celková šířka postele je 3,6m) a 2 oddělené postele v samostatném pokoji. Dále je zde rozkládací sedací souprava a polohovací pohovka (4x přistýlka pro děti či dospělé). Maximální počet osob je 10.

Vybavení

  • Ubytování vhodné pro rodiny s dětmi
  • Bezbariérový přístup
  • Internet
  • Sociální zařízení na pokoji
  • Parkování
  • Domácí zvířata
  • Wellness