Rocksky House

Zbožňujeme detaily. Detaily samy o sobě jsou často schopny utvořit promyšlený celek. Snažili jsme se jich do Rocksky Housu dostat opravdu hodně.

Kontakt

Rocksky House, s.r.o.
po provedení rezervace zašlou přesné souřadnice
58232 Lipnice nad Sázavou
region Havlíčkův Brod
49.598461, 15.394737Mapa
Poznámka:

lze zarezervovat minimálně 2 noci

Provoz: celoroční
Počet pokojů: 2
Počet lůžek: 4
Cena za noc/os. od: 1450 Kč
Cena za noc/os. do: 1950 Kč

Aby každého, kdo se ocitne uvnitř, nutily přemýšlet. Aby podněcovaly chuť něco vytvořit. Uvnitř je starý funkční psací stroj, předválečný dalekohled, Polaroid, repráček Marshall. Všechno, co nějakým způsobem odkazuje do historie, ale zároveň se dá používat i dnes.

Ve dne člověk žije okolím. Příroda se před očima neustále mění a nabízí neopakovatelné okamžiky, které lze pozorovat přímo z terasy. V noci se Rocksky House promění dle nálady. Chcete sedět uvnitř a dívat se ven, všechno zhasnete a pozorujete hvězdy. Chcete se naopak odříznout od okolí a užít si intimitu, rozsvítíte si uvnitř a LED pásek v ložnici natónujete do barvy, kterou máte rádi.

V chladnějších dnech si přitopíte v kamínkách a relaxujete s praskotem dřeva. V koupelně si užijete obří sprchu s teplou vodou. Samozřejmostí je záchod, lednička, plotýnka, obří postel pro dva a rozkládací gauč. Zkrátka vše, abyste si mohli Rocksky House naplno vychutnat.

Vybavení

  • Ubytování vhodné pro rodiny s dětmi
  • Platba kartou
  • Možnost stravování
  • Sociální zařízení na pokoji
  • Parkování