Posed Za humny

"Ubytování ""Posed za humny"" představuje ideální útočiště pro jednotlivce či páry hledající únik z každodenního ruchu. Nabízíme útulnou manželskou postel s nezapomenutelným výhledem, který je jako stvořený pro lenošení a obdivování přírody. K vaší dispozici je plně vybavený kuchyňský kout, kde si můžete připravit oblíbená jídla, a venkovní ohniště pro nezapomenutelné večery pod hvězdami.

Kontakt

Lucie Fukalová
Tajné místo poblíž Bohdalova
59213 Bohdalov
region Žďár nad Sázavou
49.466595, 15.878260Mapa
Provoz: celoroční
Počet pokojů: 1
Počet lůžek: 2
Cena za noc/os. od: 2500 Kč
Parkování - poznámka: 50 m

Zažijte jedinečný kontakt s přírodou díky venkovní sprše, která poskytuje osvěžující zážitek, a stylové kadibudce, která slouží jako ekologická toaleta. Pro vaše pohodlí je parkování možné na polní cestě, jen pár kroků (cca 50 metrů) od posedu. A nebojte, i vaši čtyřnozí přátelé jsou u nás srdečně vítáni.

V rámci posedu můžete prožít pravý digitální detox, ale pokud potřebujete zůstat v kontaktu s digitálním světem, nabízíme možnost dobíjení vašeho notebooku či telefonu díky solárnímu panelu. Užijte si oblíbené melodie prostřednictvím Bluetooth reproduktorů a nechte hudbu doplnit magickou atmosféru místa.

Pro milovníky her jsme připravili výběr stolních her včetně piškvorek, kanasty a dámy, které zaručeně oživí večery. Při pohledu z velkého okna posedu se můžete ponořit do četby knih z naší mini knihovničky, zabalit se do měkké deky a nechat myšlenky volně plynout, zatímco vaše oči budou obdivovat krásu okolní krajiny.

Náš posed se hrdě vypíná na Vysočině, kousek od pramene říčky Balinky, na trase u Bohdalova. Toto místo je jako stvořené pro ty, kteří chtějí prozkoumat kouzlo lokální přírody nebo jen hledají místo, kde mohou v klidu „být"."

Vybavení

  • Parkování
  • Domácí zvířata