Vila stojí na krásném velkém pozemku se zahradou, na kterém je ještě samostatný zahradní domek. Dvě podlaží vily, v nichž najdete dva prostorné a dřevem vonící apartmány, pohostí až 12 osob. Každý apartmán má také svou kuchyň a koupelnu se záchodem. Pokoje jsou příjemné a vyladěné do posledního detailu. Každý z pokojů je jedinečný, výběr materiálů a dekorací byl naší radostí a věříme, že přesně vystihuje genius loci.

Kontakt

Ing. Libuše Kalášková
Leandra Čecha 345
59231 Nové Město na Moravě
region Žďár nad Sázavou
76412008
49.563126, 16.072521Mapa
Provoz: celoroční
Počet pokojů: 4
Počet lůžek: 12
Cena za noc/os. od: 2900 Kč
Cena za noc/os. do: 3700 Kč
Parkování - poznámka: ANO

Co jsme mohli, jsme zachovali. Kromě restaurovaných dekorací a autentických fotografií, které jsme našli na naší půdě a ilustrují život na Vysočině, jsou dalším důležitým prvkem látky. Nádherné lněné závěsy, vlněné přehozy, měkoučké polštáře nebo osobitě potažená křesla jsou třešničkou celé vily. Dlouholetá práce s anglickými značkami látek, láska k látkám a cit pro kombinace materiálů a barev je náš signature. Showroom látek Romo je hned ve vedlejší vile a rádi vás tam necháme nakouknout.

Kouzelná vila na kouzelném místě, a to přímo v srdci Žďárských vrchů. Dali jsme naši duši do každé části domu, do každého detailu. Úchvatnému prostoru z roku 1928 jsme vrátili jeho krásu velmi citlivou rekonstrukcí s důrazem na tradiční architekturu a původní materiály. Nechte se okouzlit naprosto jedinečným domem a užijte si atmosféru malého města.

Apartmán v přízemí
Malovaná dlažba v chodbě Vás povede do prostorného apartmánu o ploše 100 m². Pohodlí si zde užije až šest osob. Dvě ložnice, obývací pokoj, kuchyň s jídelnou a koupelna s toaletou tvoří kouzelnou galerii plnou stylových detailů, přírodních dřevěných materiálů a lněných závěsů. Výhodou je možnost objednání menší varianty ubytování pro čtyři. Pokud prostě jednu ložnici nebudete potřebovat, zamkneme ji. K dispozici máte také prostor zahradního domku, který lze využívat jako společenskou místnost.

Apartmán v patře
Prostorné schodiště Vás povede do sluncem zalitého apartmánu o ploše 100 m². Pohodlně se sem vejde až šest osob. Dvě ložnice, obývací pokoj, kuchyň s jídelnou a koupelna s toaletou tvoří kouzelnou galerii plnou stylových detailů, přírodních dřevěných materiálů a lněných závěsů. K apartmánu patří i terasa, kde zažijete východ i západ slunce. Výhodou je možnost objednání menší varianty ubytování pro čtyři. Pokud prostě jednu ložnici nebudete potřebovat, zamkneme ji. K dispozici máte také prostor zahradního domku, který lze využívat jako společenskou místnost.

Zahradní domek
Domek schovaný za vilou na zahradě je velice praktický a výhled z něj prostě milujeme. Kromě prostoru, kde si snadno uskladníte kola nebo lyže, v domku najdete i 18 m2 velkou společenskou místnost. Příjemné celoroční posezení a kochání se za každého počasí skrze obří prosklená okna nebo setkání s přáteli skvěle doplňuje kuchyňka a toaleta."

Vybavení

  • Ubytování vhodné pro rodiny s dětmi
  • Internet
  • Sociální zařízení na pokoji
  • Parkování
  • Úschovna zavazadel/kol
  • Certifkovaná baby friendly ubytování