Hospodářský dvůr Bohuslavice

Luxusní apartmány v unikátním ptačím domě, krásný nový srub pro větší skupiny nebo romantické spaní na peci s velkou vanou přímo na pokoji. Hospodářský dvůr v Bohuslavicích nedaleko Telče vám nabídne pokoj podle vašeho gusta. Kromě toho se postará také o zábavu. Vyrazíte do mini-zoo, projedete se na koni nebo půjdete rybařit?

Kontakt

Bohuslavice 10
58856 Telč
region Jihlava
49.149044, 15.576726Mapa
Volné pokoje
Období: léto

Spaní na peci, luxusní apartmány i pohoda ve srubu

Skvělá dovolená začíná příjemným ubytováním. V Bohuslavicích si na své přijde opravdu každý – páry, rodiny s dětmi i výletníci ve skupinách. Vybrat si lze mezi luxusními apartmány, stylovými pokoji, kde si ustelete na peci, nebo roubeným srubem či chatkami. Unikátní ubytování na vás čeká v tzv. Ptačím domě, který má zvenku po celé fasádě ptačí budky. Každé jaro se tu starají o své mladé nejrůznější druhy ptáků, které můžete pozorovat. 

Většina druhů ubytování má v ceně také vynikající snídani. 

V areálu nechybí ani restaurace s otevřeným krbem, krásným klenutým stropem a dřevěnými lavicemi s ovčími kožešinami. Zážitková kuchyně postavená na kvalitních surovinách vám přijde k chuti v podobě poledního menu i večeře.

Jezdecké centrum a mini-zoo

V Bohuslavicích potkáte spoustu hospodářských zvířátek, různé druhy drůbeže, lamy, jelena kavkazského, osly, pávy, exotické ptactvo, a jiné drobné zvířectvo. Každé z nich má své jméno. Seznámit se tu můžete například s oslíky Standou a Cyrilem, zakrslou kozičkou Jardou nebo lamami Pepčou a Helčou. Zvířata si prohlédnete zblízka, pohladíte si je a necháte je procházet kolem sebe. Spolu s ošetřovateli je můžete i nakrmit. 

Součástí hospodářského dvora je také jezdecké centrum. Můžete se tu tak projet na koni, děti si užijí projížďku na poníkovi nebo na andaluském oslíkovi. O víkendu jsou koníci už připraveni. Na jízdu od pondělí od pátku je třeba se objednat po telefonu.

Kromě toho tu najdete také dětské hřiště s prolézačkami, dospělí mohou využít venkovní posilovnu. 

Prodej přímo ze dvora

V areálu si mohou dospělí návštěvníci zakoupit suvenýr v podobě vyhlášené bohuslavické pálenky, která se vyrábí v pálenici přímo ve dvoře, nebo Novoříšské keramiky. 

Víte, že…

Bohuslavický dvůr je skvělou volbou nejen pro rodinnou dovolenou, ale také pro rodinná setkání, oslavy s přáteli, svatby nebo firemní akce a večírky. 

Díky celé řadě zážitků, volnočasových aktivit a programu na míru je toto místo cílem škol v přírodě a školních výletů.

Více informací najdete na webových stránkách https://hospodarskydvur.cz.