Farma Simandl

Historie farmaření má hluboké kořeny, které začínají koncem 19. století. Farma byla založena počátkem roku 1992. Zakoupení strojů pro polní práce umožnily rozjet rostlinnou i živočišnou výrobou.

Kontakt

Jiratice 19
67532 Třebelovice
region Třebíč
44060335
48.983517, 15.613818Mapa
Volné pokoje
Období: léto, zima

Farma má k dispozici 36 ha půdy, na kterých se pěstují  především obilí, které jsou využívány především pro výkrm prasat a skotu. Pěstují se zde také brambory a jahody. 

V roce 2020 bylo schváleno krajskou veterinární správou provoz na zpracování a prodej masa. Díky této provozovně lze zákazníkům nabídnout čerstvé maso prvotřídní kvality, které pochází pouze z produkce naší farmy. 

Pro zájemce je možnost využít projížďou na koni a pro zkušenější i rekreační vyjížďky po okolí. Máme registrovanou koňskou stanici na jezdecké stezce Vranov nad Dyjí – Plačovice a dále lze pokračovat buď do Maříže a po Jihočeském kraji nebo na hraniční přechod Vratěnín a dále na Vídeň. 

Vzhledem k velké poptávce po agroturistice, kdy především děti chtějí vidět živá zvířata a práci s nimi jsme rozšířili v roce 2022 naši nabídku o ubytování.

foto: www.farma-simandl.cz