Apartmány Kocourek

Překrásné ubytování ve venkovském stylu, které vám vezme dech. Ticho, vesnická pohoda, vstřícní majitelé, spousta zábavy pro děti a desítky výletů v okolí. Apartmány Kocourek jsou ideální volbou jak pro jednotlivé rodiny s dětmi, tak i pro uzavřené skupiny – například více rodin, které spolu rády tráví čas třeba o prázdninách. 

Kontakt

Kocourovy Lhotky 1
39301 Pelhřimov
region Pelhřimov
49.455803, 15.318129Mapa
Volné pokoje
Období: léto

Zábava na 100 způsobů pro děti i dospělé ve stylovém prostředí

Mezi Pelhřimovem a Humpolcem se skrývá ubytování pro rodiny s dětmi, které vás nadchne a předčí všechna vaše očekávání. Uvnitř nově zrekonstruovaného rodinného statku najdete 6 apartmánů, pečlivě a s láskou vybavených. Pokojíčky s postelemi, které jako by právě ustlala vaše babička. Kuchyňky s jídelnou vyladěné do posledního detailu. Tapety, podlahy, osvětlení, moderní rustikální nábytek. 

Všechno, co tu najdete, dohromady tvoří dokonalou venkovskou harmonii a odráží duši Vysočiny. 

V tomto prostředí se bude líbit nejen vám, ale i dětem. Konec konců právě jim je přizpůsobený vnitřek chalupy (v každém z apartmánů najdete dětský koutek se stolečkem a židličkami) i rozlehlý dvůr a zahrada. Ta nabízí opravdu hodně aktivit, takže se může stát, že o svých dětech ani nebudete vědět.

Na návštěvníky tu čeká například:

  • Krytý bazén 6 × 3.2 m, lehátka a slunečníky
  • 3 venkovní posezení pod pergolami v soukromí
  • Grilování na 2 typech grilů nebo na otevřeném ohni
  • Dětské hřiště pro malé děti s umělým trávníkem
  • Velký plastový domeček s kuchyňkou a stolečkem
  • Obří tabule s křídami pro výtvory vašich ratolestí
  • Dětský 3jamkový minigolf
  • Hřiště pro větší děti s prolézačkami, skluzavkou a pískovištěm
  • 2 trampolíny různých velikostí
  • Velké množství hraček (odrážedla, menší kola, vozítka, tunely, vláčky...)
  • Stolní tenis, petanque, fotbalová branka, míče, kroket

Co si chválí ostatní hosté?

Apartmány Kocourek získaly cenu Penzion roku 2019 v kraji Vysočina a dostaly se i do výběru TOP 25 penzionů v celé České republice.

Hostitelé

Pohodový přístup, ochota a vřelost. To jsou věci, které si hosté apartmánů Kocourek chválí. Toto místo můžeme bez obav doporučit všem, pro které je dobrá domluva a spolehlivý majitel základem příjemně stráveného pobytu.

Vybavenost

„S kamarádkou jsme s sebou vzaly celkem 6 vnoučat, ale díky vybavenosti jsme ani nevěděly, že tam nějaké děti máme.“ Z pobytu budete mít nejspíš stejný pocit. Apartmány zajišťují tolik aktivit, her a hraček, že nuda je to poslední, na co si vzpomenete.

Klid

Apartmány Kocourek nabízí to, co je v dnešní době vzácné zejména ve městě: ticho, klid, soukromí a čerstvý venkovský vzduch.

Vkusný interiér

Krásné útulné pokoje navržené s citem pro detail, čistota, dobrá vybavenost kuchyně. Podle hesla „V jednoduchosti je krása“. Vše potřebné je v apartmánech k dispozici a kdyby vám náhodou cokoliv chybělo, na všem se dá domluvit a případně dodat.

Víte, že…

Po domluvě si s sebou můžete vzít i svého čtyřnohého kamaráda. 

Více informací najdete na webových stránkách www.apartmany-kocourek.cz.

Foto: Romana Bennet