Hotel Kouty – Forest Garden

Les doslova za okny. Dřevěná chatka jen pro vás. Opékání buřtů na ohništi, houbaření, topení v kamnech a jiná dobrodružství. To všechno zabalené do komfortu a moderního designu. I tak může vypadat glamping – tedy nový způsob kempování v luxusním prostředí. Zabalte si jen to nejnutnější a vydejte se načerpat novou energii do přírody.

Kontakt

Hotel Kouty
Rejčkov 20
58401 Ledeč nad Sázavou
region Havlíčkův Brod
Volné pokoje
Období: léto, zima

Domek Family až pro 6 lidí a mazlíčka

Spousta světla a neskutečný výhled přímo na okolní přírodu. Kromě vzdušného, a přitom útulného interiéru se jistě zamilujete i do prosklené přední stěny, díky které budete v přímém kontaktu s přírodou, i když zůstanete uvnitř. Krbová kamna navodí tu správnou atmosféru pro odpočinek, společný rodinný čas nebo sklenku dobrého vína.

Rodiče budou mít pohodlí v manželské posteli přímo pod štítem domku. Děti mají vlastní malý pokojík. V obývací části pak mohou přespat ještě dvě další osoby na rozkládacím gauči. V přízemí je také malá kuchyňka a koupelna s toaletou a sprchovým koutem.

Domek Romace jen pro vás dva

Hledáte soukromí v srdci přírody? Chatka Romance je jako stvořená pro romantické večery i společná rána. Vychutnejte si snídani na terase s krásným výhledem. Zatopte si v krbových kamnech a odpočívejte v teple a světle ohně. Napusťte si vanu a otevřete si společně lahev šampaňského. Nebo se nechte rozmazlit odpočinkem v luxusní manželské posteli.

Nechybí ani malá kuchyňka. Vařit se dá i na soukromém venkovním ohništi přímo u chaty.

Pokud máte malé miminko nebo batole, bude v domku i cestovní postýlka. Vzít s sebou lze i pejska.

V obou domcích je Wi-Fi. Pokud ale budete chtít, stačí zmáčknout jedno tlačítko a celý váš pobyt bude offline.

Zázemí hotelu hned za humny

Během pobytu můžete zajít na skvělou večeři, užít si relax v sauně, zahrát si tenis, zajít na kurz jógy nebo si půjčit paddle board. Pokud s sebou máte kola, určitě se vydejte na některou z nedalekých cyklotras a zamiřte třeba na hrad Lipnice.

Více informací najdete na webových stránkách www.forest-garden.eu.