Chalupa Skála 1827

Tato usedlost má skutečně nezaměnitelnou atmosféru. Uvnitř i venku je stylově vybavená a jednotlivé pokojíčky působí útulně. Venku je hezké posezení a vyhřívaný koupací sud jako stvořený k relaxaci při západu slunce nebo pod hvězdným nebem. Chalupu si zamilují zejména rodiny s dětmi – pro děti je tu skvělé zázemí.

Kontakt

Michal Szurman
Skála 18
58001 Havlíčkův Brod 1
region Havlíčkův Brod
76301575
49.557178, 15.436972Mapa
Volné pokoje
Období: léto, zima

Stylově zařízené venkovské stavení

Chalupa Skála 1827 má celkem tři ložnice s kapacitou až 10 osob. Skládá se ze dvou stavení:

  • V chaloupce se nachází prostorná světnice se 4 lůžky, vejminek s 2 lůžky, plně vybavená kuchyň s kachlovými kamny a koupelna se saunou, sprchou, vanou a 2 samostatnými toaletami. Součástí chalupy je také vinný sklípek.

  • Ve stodole, která je jen 10 metrů přes dvorek, najdete 4 lůžka, bar s posezením a plně vybavenou kuchyň (včetně trouby a myčky). Večer si tu můžete zatopit v krbových kamnech, a vytvořit si tak příjemnou atmosféru.

Chalupa se pronajímá jako celek.

Místo jako stvořené pro zábavu a odpočinek

Venku hned před stavením stojí parádní koupací sud s horkou vodou. Rádi na něj budou vzpomínat dospělí i děti. Děti se mohou vycachtat, vás jistě nadchne pozorování hvězd z lázně po celodenním výletování.

Během dne si užijete zábavu u stolního fotbálku, ping pongu, při hraní badmintonu a šipek nebo při střelbě lukem. Večer pak při grilovačce nebo u táboráku. Půjčit si tu zdarma můžete také dvě trekingová kola.

Spoustu vyžití je tu pro děti. Uvnitř na ně čeká dětský koutek se spoustou hraček, knížek a společenských her. Venku je dětské hřiště s pískovištěm. 

Víte, že…

V okolí najdete spoustu zajímavých turistických cílů. Mj. zříceninu Orlík, hrad Lipnici, vodní nádrž Švihov nebo rybník Kachličku s občerstvením a posezením. V zimě můžete vyrazit lyžovat do skiareálu Šacberk vzdáleného asi 20 minut jízdy autem. V okolí je také Ski Křemešník a Ski Kadleček.

Více informací a fotografií najdete na webových stránkách www.chalupaskala.cz.

Vybavení

  • Bezbariérový přístup