Hidden Retreat

Hidden Retreat v překladu znamená skryté útočiště. Název tak skvěle vystihuje charakter ubytování. V chatce na břehu soukromého lomu budete mít vynikající zázemí uprostřed přírody. Plovoucí sauna a hot tube prohřejí vaše tělo a zklidní mysl. V noci tu nad sebou uvidíte tisíce hvězd. Najdete tu klid, soukromí a luxus.

Kontakt

Volné pokoje
Období: léto, zima

Celý lom a okolní příroda jen pro vás

Hidden Retreat patří mezi ubytování glampingového typu. To znamená, že vás tu čeká luxusní kempování v přírodě, při kterém si můžete užívat všech výhod civilizace. 

Plovoucí sauna, horká lázeň v cedrovém sudu, paddleboardy nebo lodička na klidné hladině lomu, který budete mít jen pro sebe. Terasa pro grilování a odpočinek. Vůně stromů, ptáci a v noci tisíce hvězd. A k tomu překrásné ubytování, na kterém se podíleli architekti z ateliéru Hra. 

Tohle vše tvoří naprosto dokonalou kombinaci, která vám bez nadsázky vezme dech. Určitě se běžte podívat i na Facebookové stránky tohoto místa. Najdete tam spoustu různých fotek, které vám potvrdí, že toto místo je skutečně výjimečné.

Ubytování v Cabin – malý kousek luxusu

Malá chatička na břehu lomu ukrývá vše potřebné – vybavenou kuchyňku, chemickou toaletu, sprchový kout, měkoučké osušky, župany a velkou postel pro dva. Troubu ani kávovar tu nenajdete. Zato výběrovou mletou kávu a moka konvičku ano.

Součástí ubytování může být i vynikající jídlo především z lokálních surovin. 

Víte, že…

Zatopený lom koupili manželé Čepkovi během koronavirové pandemie. Během ní ho přetvořili v zenovou oázu klidu. Objekt leží blízko Lipnice nad Sázavou.

Více informací najdete na webových stránkách www.facebook.com/hiddenretreat.cz.